חברת הכנסת קארין אלהרר מיש עתיד, מתייחסת לפירוק של כחול לבן ולכניסתו של בני גנץ לממשלת נתניהו, ותוקפת את גנץ.

בראיון לינון מגל ובן כספית ברדיו 103FM אמרה אלהרר: "לפני היותי חברת כנסת ושותפה של גנץ למעלה משנה אני בן אדם. וכבן אדם הרגשתי סטירת לחי בפנים. עמדנו על אותן במות. אמרנו את אותם דברים עשינו את אותם מהלכים ופתאום קם אדם ואומר: 'נתנו לי מנדט להקים ממשלה אבל אני אהיה יו"ר הכנסת".

אלהרר תקפה את גנץ ואמרה כי "יו"ר הכנסת לא היה התפקיד המיועד לו".


עוד הוסיפה: "בני גנץ נכנע לתכתיב של נתניהו, שאמר לו 'אם אתה ממנה את מאיר כהן' תמו הדיבורים על אחדות. זאת כניעה וחבל. ממשלת אחדות זו אחדות, כרגע מה שבני גנץ עשה, הוא הלך לממשלה של נתניהו. זו ממשלה של הליכוד, עם החרדים ועם ימינה".

על כך שהוא שגנץ יתמנה לראשות ממשלה בעוד שנה וחצי, אמרה אלהרר: "נחיה ונראה. נתניהו ידוע בכיבוד הסכמים. בעיניי בני גנץ היה יכול להשלים מהלכים ולקבל הרבה יותר ולעמוד הרבה יותר על הערכים שלו".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

קרא לגנץ "לבוא יחד עם אביגדור ליברמן", נתניהו

אלהרר דחתה את הטענות נגד לפיד ואמרה: "לא רצינו בחירות רביעיות. היו עוד אופציות. ממשלת חירום וממשלת מעבר. למה צריך עכשיו להקים ממשלה של 34 שרים בזמן שאנשים מאבדים את פרנסתם?".

על האפשרות שיש עתיד תצטרף לממשלה אמרה: "אני לא רוצה לשבת כסרח עודף בממשלה של נתניהו".