"במשך שבועות עמיתתי דפנה ליאל ואני סופגים הכפשות ושקרים חסרי תקדים מכיוון שמאל בעקבות כל דיווח על חילוקי דעות בקוקפיט. אלה היו דיווחים מדויקים להפליא, לא מאוחר להתנצל או לתבוע", כתב פרשן חברת חדשות 12 עמית סגל בטוויטר.
"מי יחזיר לי שנה של מתקפות על זה שאני ממציאה ריבים דימיוניים ב״כחול לבן״?" כתבה גם דפנה ליאל שותפתו לדסק החדשות.
כחול לבן מתפרקת: יעלון ולפיד עוזבים את גנץ
לאחר מכן התחיל סגל לעלות צייצנים שפקפקו בו, לאחד מהם, אורי ברייטמן, צייצן שמאל שמרבה להכפיש אנשי ימין, מתנחלים ואף את סגל עצמו- הוא אף הודיע: "התביעה בדרך"
מה המצב חמוד? שאל את ישראל פריי, שכתב "2 לילות עמית סגל לא ישן ממציא חילוקי דעות בקוקפיט, קרעים איחוים, חלוקת תיקים, לא עזר, גנץ השיג בניחותא 61 ממליצים. עזרו לעמית סגל מה עושים הלילה?
ואחרון חביב הודיע עמית הדר סגל – פעיל יש עתיד נלהב, שהפך פעיל כחול לבן, "אין קרבת משפחה" הודיע עמית
תגובות
שופר הסססמאלנים הארורים רגילים שרק להם מותר הכל שרק להם יש שופרות בערוצי אלגזירה חה קפצו לנו בלשון המעטה... לא יקרה נגמרו הקלמנטינות מטורללים סותמי פיות
יורי יוריייי נמאס לראות אותך קופץ בכל מקום מכל מקום סססתום כבר, וכעת ... קפוץ לנו מי אמר למי ???? חה
אין כמו עמית סגל,עתונאי מבריק השאר יכולים רק להסתכל הרבה מלמטה...... אפשר גם לאכול את הכובע