חדשות

"מי שלא מפחד משפעת לא צריך לפחד מקורונה"

בעיצומו של מאבק לאומי ובינלאומי בהתפשטות נגיף הקורונה, חבר הכנסת מכחול לבן בועז טופורובסקי החליט לצייץ את הציוץ הבא בטוויטר: "מי שלא מפחד משפעת לא צריך לפחד מקורונה"

"מי שלא מפחד משפעת לא צריך לפחד מקורונה"
צילום: צילום: מרים אלסטר/ פלאש 90

בעיצומו של מאבק עולמי בנגיף הקורונה, חבר הכנסת מכחול לבן בועז טופורובסקי צייץ בטוויטר: "מי שלא מפחד משפעת לא צריך לפחד מקורונה".

טופורובסקי שבעבר כיהן כחבר כנסת מטעם יש עתיד וחזר בשנה האחרונה למשכן הכנסת שוב, חטף מהגולשים: "חסר אחריות", "תודה לך ד"ר אחריות" והמגישה לינוי בר גפן אף כתבה לו: "בדיוק, נראה לקשישים ולנמושות האלה עם המערכת החיסונית הכושלת שלהם מה זה להיות גבר צעיר ובריא והם ילמדו את הלקח וישתנו מיד!"

האם מותר להתחפש לחולה קורונה?

בתוך כך, משרד הבריאות מפרסם הבוקר (שני) הנחיות חדשות לנוסעים בתחבורה ציבורית במטרה לצמצם את ההתפשטות המהירה של נגיף הקורונה והחשש מהשבתה של שירותים חיוניים.

רה'מ נתניהו כינס הערכת מצב מיוחדת בנושא נגיף הקורונה בחמ'ל משרד הבריאות
רה'מ נתניהו כינס הערכת מצב מיוחדת בנושא נגיף הקורונה בחמ'ל משרד הבריאות| צילום: ראש הממשלה: "יכול להיות כל מיני גורמים שיכולים להתערב בבחירות" (קרדיט: עומר מירון/לע"מ)

על פי ההנחיות החדשות, שורת המושבים הראשונה מאחורי הנהג תישאר פנויה ואיש לא יישב עליהם במטרה ליצור מרחק חיץ בין הנהג לנוסעים.

הוראה נוספת, שנועדה לצמצם את העומס והצפיפות באוטובוסים, מנחה את הנהגים לאסור הסעת נוסעים בעמידה באוטובוסים בין עירוניים. באוטובוסים עירוניים יוכלו הנהגים להסיע נוסעים בעמידה, אך החל משורת המושבים השנייה.

בנוסף, נהגי האוטובוס הונחו לנסוע ככל שניתן עם החלונות פתוחים, זאת על מנת לאוורר את הרכב במידת האפשר. על פי ההודעה, נהג שלא חש בטוב יידרש לדווח על כך והוא ישוב לנהוג רק לאחר שייבדק בהתאם להנחיות משרד הבריאות.

במשרד התחבורה נערכים להיעדרות משמעותית של כוח אדם בימים הקרובים. כאשר ההערכה היא שיהיה מחסור של 10%-25% מנהגי האוטובוסים בארץ.

תגובות

15
15
Had a bird
09.03.20

Name Enza Open the window and אין פלו אנזה We know shit and that is where they want us!!!

14
ששי
09.03.20

מה שטוב שרק אנשי כחול לבן קוראים את המאמרים טיפש מי שנפגע זה לרוב מבוגרים תומכים שלכם ויש עתיד וישראל ביתנו

13
ליכודניק
09.03.20

אחד מכחול לבן מה יש להיות מופתעים.רק משקרים ומדברים שטויות