נגיף הקורונה ממשיך להתפשט במהירות ברחבי מדינת ישראל, וכעת אותר מקרה ראשון בדרום הארץ כאשר אישה שחלתה בנגיף הגיעה הלילה (בין ראשון לשני) לבית החולים סורוקה בבאר שבע.
על פי הדיווח באתר ynet, האישה- בשנות הארבעים לחייה- נמצאה חיובית לנגיף הקורונה. בתיאום עם משרד הבריאות היא הועברה ישירות מביתה לאשפוז בבית החולים סורוקה בבאר שבע.
על פי ההנחיות היא מאושפזת בחדר מבודד עם לחץ שלילי המונע יציאת אוויר מהחדר, והיא מטופלת על ידי צוות ייעודי וממוגן באופן מלא.
מבית החולים סורוקה נמסר כי היא סובלת מתסמינים של שיעול ומצבה הכללי טוב. המרכז הרפואי סורוקה ערוך לטפל בנשאי נגיף וירוס הקורונה, עפ"י ההנחיות המקצועיות של משרד הבריאות ושל מומחי המכון למחלות זיהומיות של בית החולים.

מה דעתך בנושא?
4 תגובות
1 דיונים
טעמי
באשרי יושבי ביתך אומרים כל יום ! "שומר ה' את כל אוהביו ! ואת כל הרשעים "ישמיד" ! ישמיד = 364 קורונא = 364 עם הכולל ! חיזרו בתשובה ותינצלו מהקורונא !
11:25 22.03.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יח
תכף נראה את כל המכה שהקב"ה יביא על אלא כשהולכים נגד שומרי התורה והמצוות ומצפים לישועתו של הקדוש ברוך הוא.אמן
09:38 09.03.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אגב אורחא
לא להפיל עליהם מחלות שיפגעו חלילה גם ברבנן ותלמידיהון. הנגיף לא נעצר בשערי הגמרא והשולחן ערוך
12:06 13.03.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חיים
באשרי יושבי ביתך כל המתפללים אומרים "שומר ה' את כל אוהביו" ! ואת כל הרשעים ישמיד ! בקורונא ! ומי שיחזור בתשובה ינצל ! ישמיד = 364 קורונא = 364 עם הכולל
11:19 22.03.2020שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר