"למרות הפניקה והלחץ, משרד הבריאות ומד"א מנהלים מערכה מבוקרת, מסודרת ומאורגנת. כמות הפניות נכון לאתמול זינקה ב- 500% מהרגיל אך הצוותים המקצועיים נותנים מענה איכותי ואישי לכל פונה .

לא מעט זמן התעכבתי ליד הנציגים כשהם משוחחים על הקו עם פונים רבים, אין ספק שיש לנו במה להתגאות- גאוות יחידה על מערכת מדהימה שהיא חסד אחד גדול לעם ישראל.

מד"א הראשונים שנמצאים בפיתוח ראשוני בעולם ומתן פתרון לזקנים של גברים בעת שישימו מסיכות. תודה לאלי בין מנכ"ל מד"א ולאלי יפה סמנכ"ל קהילה על סיור מלמד מקצועי ומרתק, הידיעה כי הצוותים המקצועיים עושים ימים ולילות בדאגה לבריאות הציבור על הצד הטוב ביותר בהחלט ממלאת גאווה ומרגשת.

העמדות במוקד שבקריית אונו מאוישות על ידי צוות גדול של חובשים ואחיות, המעניקים מענה טלפוני ראשוני, בהתאם לצורך נשלח איש צוות לבית המטופל.

עשרות פרמדיקים במד"א נרתמו למשימה ועברו הכשרה לביצוע לקיחת הדגימות לשלילת הימצאות נגיף הקורונה. הבדיקות הרפואיות נלקחות בבתי המטופלים על מנת למנוע את התפשטות הווירוס בקרב האוכלוסיה.

ועכשיו לתכלס…

החיסון לקורונה הוא חברתי, המחוייבות הגדולה שלנו כאזרחים להקפיד על הוראות משרד הבריאות . אוכלוסיית הקשישים נמצאת בסיכון הגבוהה ביותר ועלינו להגן עליהם.

במקרים בהם מופיעים סימפטומים של חום, שיעול או קשיי נשימה, יש להתקשר למוקד 101 של מד"א.

להנחיות נוספות, לרבות בדבר אופן בידוד ביתי, יש להיכנס לאתר משרד הבריאות או לחייג למוקד משרד הבריאות בטלפון 5400*, או למוקדי קופות החולים.

והעיקר – הבריאות!"