חדשות

הקורונה | ארדן: לעצור כניסת מוסלמים להר הבית

השר לבטחון פנים, גלעד ארדן, פנה לראש המועצה לבטחון לאומי וביקש למנוע את כניסתם של פלסטינים מוסלמים המעוניינים להיכנס אל הר הבית, מחשש שיפיצו קורונה שהתגלתה היום ברשות הפלסטינית

הקורונה | ארדן: לעצור כניסת מוסלמים להר הבית
צילום: Sliman Khader/Flash90

השר גלעד ארדן פנה היום לראש המל"ל בבקשה לעצור מחר כניסת פלסטינים אל הר הבית מחשש להתפשטות הקורונה.

בכל יום שישי מבקרים 4,000 מוסלמים בהר הבית, והחשש מהתפשטות הנגיף הינה גבוהה ביותר. יש לציין כי הפניה נעשתה בעקבות התגלות של 4 מקרי קורונה בשטחי בית לחם שבשליטת רשות הפלסטינית.

בתוך כך, ברשות הפלסטינית הודיעו כי החל ממחר ימנעו מתיירים להיכנס לשטחים שבשליטת הרשות. למרות החשש מהתפרצות הנגיף, כניסתם של שלפי פועלים פלסטינים מדי יום תמשיך כרגיל.

בעקבות זיהוי הנגיף, החליטה הרשות לסגור את כל המסגדים, הכנסיות ובתי הספר בבית לחם למשך 14 ימים. בנוסף, כל עובדי המלון בו התגלה הנגיף הוכנסו לבידוד.

תגובות

1
1
ת
05.03.20

הר הבית בית המקדש בדרך או בן גביר החלום שלך התגשם אין כניסה לישמעלים להר הבית אין ספק שהמשיח מגיע בית המקדש בדרך