חדשות

נתניהו: "המהלך של גנץ חותר תחת רצון הבוחר"

בפתח ישיבת ראשי מפלגות הימין, ראש הממשלה תקף את המהלך לחוקק חוק שימנע ממנו לכהן: "גנץ חובר לתומכי טרור במהלך לא דמוקרטי, שחותר תחת יסודות הדמוקרטיה ותחת רצון הבוחר"

נתניהו: "המהלך של גנץ חותר תחת רצון הבוחר"
צילום: (צילום: חיים גולדברג\סרוגים)

בפתח ישיבת מפלגות הימין, ראש הממשלה בנימין נתניהו התייחס הערב (רביעי) ליוזמת השמאל להעלות חוק האוסר על ראש ממשלה לכהן לאחר שהוגש נגדו כתב אישום, ותקף את המהלך שימנע ממנו לכהן. לדבריו, "גנץ חובר לתומכי טרור במהלך לא דמוקרטי".

WhatsApp Video 2020-03-04 at 17.57.32
WhatsApp Video 2020-03-04 at 17.57.32| צילום: כינוס בלוק הימין נפתח בשירת "שבחי ירושלים" (צילום: סרוגים)

הכינוס נפתח בשירת "שבחי ירושלים" מצד חברי מפלגת ש"ס, ולאחר מכן נתניהו תקף את המהלכים של כחול לבן. "המהלך שמוביל גנץ בשעות האחרונות חותר תחת יסודות הדמוקרטיה ותחת רצון הבוחר. חזרנו והתרענו בבחירות שגנץ חובר לתומכי הטרור ברשימה המשוללת בניסיון לבטל את רצון הציבור" אמר נתניהו, כשהוא מציג את הנתונים על לוח שהוצב במקום. "ההכרעה של העם ברורה. המחנה הציוני לאומי כולל 58 מנדטים. המחנה הציוני שמאלני כולל 47 מנדטים. הרשימה המשותפת שתוקפת את חיילינו ומתנגדת למדינת ישראל לא במשוואה הזאת".

"זאת הכרעת העם. זה מה שהעם החליט. צריך להגיד את האמת. הציבור נתן לי יותר קולות מלכל מועמד אחר בבחירות לכנסת תולדות המדינה" הוסיף. "הליכוד היא המפלגה הגדולה ביותר בנוקאאוט. גנץ אמר שמי שיקבל מנדט אחד יותר הוא זה שירכיב את הממשלה. קיבלנו יותר. גנץ אמר שלא ישען על הרשימה המשותפת ועכשיו הוא נשען עליה בכל דבר. גנץ הפסיד ועכשיו הוא מנסה לגנוב את הבחירות".

"חבריי ואני ומיליוני אזרחים שתמכו בנו לא ניתן לזה לקרות. גנץ, הפסדת בבחירות. אתה רק מגביר את השסע והפילוג בעם. יש לנו אתגרים והזדמנויות ולכן צריך לכבד את הכרעת העם. נעמוד ביחד מול הניסיון הפסול הזה" הבהיר ראש הממשלה. "לפני הבחירות הייתה הצעה לעשות משהו שהייתה יכולה להביא לי את הניצחון, אבל הייתה עלולה להבעיר את כל המזרח התיכון. יש גבול למה שיכולים לעשות כדי להרוויח שלטון".

יו"ר כחול לבן בני גנץ אמר בתגובה לדבריו של נתניהו נגדו: "ביבי, שתה כוס מים, תמתין לתוצאות האמת, ותבטיח לכבד אותן".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

35
19
כנסת ישראל
04.03.20

צבוע איפה היית ב 2008 שרצית לחוקק חוק שראש ממשלה עם כתב אישום אינו ראוי לכהן

1
התמים
04.03.20

צבוע רוצה לחוקק ריטרואקטיבית ופרסונלית חוק צרפתי - זה בסדר ??? רמאי שכזה.

2
זאב
04.03.20

זה היה לפני שאיבדו אמון בפרקליטות תפעיל את השכל

3
רובי
04.03.20

תגובה אתה יותר פשיסט ממה שאפשר להבין מהתרעלה שיוצא מסביב גרונך ... אתה מעדיף את שונאי ישראל והגייס החמישי על פני היהודי שמעלה את קרן ישראל בעולם.... והרשה לי לסיום לומר לך עלוב נפש שכמוך אומלל ועם הארץ.... על אפם ועל חמתם של התישקורת וכל אירגונים הרדיקלים השאלניים ממדינת תל אביב ועל המסומם גפן ובנו העלובים.

18
ש
04.03.20

לדעתי נתניהו צודק הגוש הציוני הוא 58 כי ה החרדים הם ציוניים

1
התמים
04.03.20

סופרים מנדטים כן ציונים, לא ציונים - המנדטים מייצגים את רצון הבוחרים. ואגב, לפתות עריקים שנבחרו על הכרטיס של מפלגותיהם, לערוק תמורת תפקיד ולתמוך בביבי - זה רצון הבוחר ??? לחוקק חוק צרפתי ריטרואקטיבי ופרסונאלי, זה רצון הבוחר ??? גנבים נמאסתם ! צבועים נמאסתם !

2
דמוקרטית
04.03.20

מה זה לדעתך? יש אזרחים בעלי זכות בחירה וזה שבחרו. אם לביבי היה רוב הרי היה מצהיר כפי שעשה, שזהו רצון הבוחר. כאשר המטוטטלת זזה הוא ממציא לעצמו רוב משלו. החרדים משתמטי השירות והעבודה הם ציונים? האם הקול שלהם בקלפי שווה יותר מהקול של הערבים שמנקים את התחת של החולים בבתי החולים ובונים את הבתים? תתבישו לכם גזענים דוחים

3
אלי
04.03.20

עריקים אני רוצה להזכיר כי את הסכמי אוסלו העבירו באמצעות עריק. אבל גם אז רבין לא העז להעביר על חודו של קול את ההסכמים בעזרת קולות הערבים. כאן "מלא מלא" במעשה דמוקרטי לחלוטין נסמכים על חברי המשותפת להדיח ראש ממשלה שזכה לרוב יהודי מוצק אבל בדרך דרסנו את המדינה היהודית והציונית. ובכן מה תגיד חברי הדמוקרט על גנבת דעת של מליון ויותר בוחרי כחול לבן שהובלו בכחש תחת הסיסמא "רק לא ביבי" וקיבלו יומיים אחר כך מדינת כל אזרחיה?

17
בוחר ממוצע
04.03.20

אדוני ראש הממשלה... עוף לנו כבר מהעיניים. 3 פעמים זה מספיק. לך לקיסריה, עמוד בפני בית המשפט בנט גלה כבר מנהיגות.