בסיום ישיבת גוש הימין שהתקיימה היום (שלישי), התייחס חבר הכנסת מיקי זוהר למצב הפוליטי והביע תקווה כי גוש הימין יקבל מעל 60 מנדטים.

זוהר אמר: "בוא נחכה לתוצאות האמת ונראה כמה מנדטים יש לגוש הימין. לפי כל הבדיקות שאנחנו עשינו שום דבר לא סגור, הכל פתוח, תוצאות האמת טרם התקבלו".

"אחרי שיהיו תוצאות אמת ונדע כמה מנדטים יש לבלוק הימין, יהיה אפשר להסיק את המסקנות קדימה. כולי תקווה שנגיע לאזור ה-61 מנדטים או לפחות ה-60 מנדטים, על מנת שנוכל להרכיב את הממשלה".

עוד הוסיף: "אם נגיע לפחות מ-60 זה יהיה מורכב. אנחנו כרגע לא מתעסקים בעריקים אלא שספירת הקולות נעשית כהלכה ובצורה מדוייקת, טוהר הבחירות הוא הדבר החשוב ביותר".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

ח"כ מיקי זוהר (סרוגים)

כזכור, בתום ישיבת ראשי הגוש נמסר מהליכוד: "ראש הממשלה נתניהו נפגש היום עם ראשי המחנה הלאומי. בפגישה סוכם שימשיכו לפעול יחד כגוש אחד בראשות ראש הממשלה נתניהו במטרה להקים מהר ככל הניתן ממשלה לאומית חזקה למדינת ישראל".

בליכוד הוסיפו: "עוד סוכם כי לא פוסלים כניסה לממשלה של מפלגות המכירות במדינת ישראל כמדינה יהודית ודמוקרטית. העם אמר את דברו – רוצים ממשלה לאומית בראשות נתניהו."