אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

טעים להכיר: ארוחת פסטה ודג בקלות

פסטה זו תמיד ארוחה כיפית וקלה, אבל היא גם מצריכה גיוון מעת לעת. סידרנו לכם מתכון פשוט וטעים לפסטה ודג ברוטב עגבניות וזוקיני שתשמחו להכין לארוחה הקרובה- בתאבון!

טעים להכיר: ארוחת פסטה ודג בקלות
  (צילום: דן-פרץ/ ביגה)

מתכון לפסטה דג 

פסטה זו תמיד ארוחה כיפית וקלה, אבל היא גם מצריכה גיוון מעת לעת. סידרנו לכם מתכון פשוט וטעים לפסטה ודג ברוטב עגבניות וזוקיני שתשמחו להכין לארוחה הקרובה- בתאבון!

מצרכים:
100 גרם פסטה
1/2 כוס רוטב עגבניות
1 שן שום פרוסה
1 כף שמן זית
1 פילה דג מפולט ללא עור (ניתן להשתמש בדג אמנון/ לברק או כל דג מועדף אחר)
1 זוקיני פרוס לרצועות דקות (לא חובה)
חופן עלי בזיליקום
מלח ופלפל שחור לפי טעם

אופן ההכנה:
1. בסיר יש להרתיח מים ולהוסיף מלח ולערבב. לאחר מכן שהמים מבעבעים מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן.

2. במקביל במחבת מחממים כף שמן זית ומוסיפים את השום. כאשר מתחילים להריח את השום מוסיפים את רוטב העגבניות ומתבלים במלח ופלפל.

3. אל רוטב העגבניות מוסיפים את הדג ומבשלים 4 דקות. לאחר מכן מוסיפים את רצועות הזוקיני ומבשלים.

4. מוסיפים את הפסטה לסיר עם הרוטב והדג, מוסיפים את הבזילקום ומתקנים תיבול במידת הצורך.

בתיאבון!

===============

המתכון באדיבות קפה ביגה

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו