יו״ר ימינה, שר הביטחון נפתלי בנט הודיע היום בישיבת סיעת ימינה: "תוצאות הבחירות טובות לגוש הימין, אבל זה לא נגמר. המשימה שלנו היא לדאוג שמדיניות ימין תיושם בפועל".
בנט הוסיף: "יש כאן הזדמנות לממשלת ריבונות. הרכב הקואליציה יקבע האם תהיה ריבונות. אם יכניסו אנשי שמאל, לא תהיה ריבונות. נתנו את הנשמה, שמרנו על קמפיין בוגר ונקי והצלחנו מבלי לירות בתוך הנגמ״ש. אנחנו נישאר מאוחדים וחזקים יחד".

ישיבת הסיעה הראשונה של מפלגת ״ימינה״ התקיימה במלון רמדה, בירושלים. מוקדם יותר היום (שלישי) השתתף שר הביטחון נפתלי בנט בטקס האזכרה השנתי לחללי צה״ל שמקום קבורתם לא נודע, שנערך בהר הרצל, ואמר כי המהמורות בדמוקרטיה יכולות להתפרש כחולשה, וכן כי הוא מחוייב להביא את גופות חללי צה"ל מצוק איתן, לקבר ישראל.
בנט אמר: ״כל עוד אני בתפקיד, לא אנוח ולא אשקוט עד שיובאו כולם לקבר ישראל. זאת החובה שלי, שלנו, כלפיהם. הדבר גם נכון לבנינו שבידי החמאס".
תגובות
עידית סילמן בחוץ אז הכל טוב שבענו מנוכלים שבענו
אתה גם את/ה בחוץ . על מה השמחה . היחידה שהייתה אמינה ופעלה בשכל,במרץ ובנחישות בכל הסגה הזאת . חפשו את רפי ובצלאל וחלאס.
מטבחונים בצהל לא כשרים בנט מתעסק עם הריבונות ובצהל מתירים הכנסת טריפות למטבחונים וזה לא מעניין אותם. במה אתם מפלגה דתית,בנט תתפטר על רקע הכישלון בבחירות
גם חולות בקורונה בושה להיתנהלות צה"ל לא לבנט
על מה השמחה התוצאה על הפנים...הם חיים בסרט