חדשות

יהדות התורה: נגיש תלונה על ניסיונות הטעיה טלפוניים

מפלגת יהדות התורה הודיעה כי תגיש תלונה בעקבות שיחות שהתקבלו אצל תושבי המרכז, בהן נאמר להם כי אין צורך שיצאו להצביע: "הטעייה שקרית שמקורה בגורמים אינטרסנטיים המנסים לפגוע במפלגה"

ראשי יהדות התורה
| ראשי יהדות התורה צילום: (צילום: יונתן סינדל/ פלאש 90)

מפלגת יהדות התורה הודיעה היום (שני) כי היא מתכוונת להגיש תלונה לוועדת הבחירות המרכזית ולמשטרת ישראל, נגד ניסיונות הטעייה טלפוניים.

לטענת המפלגה, גורמים מסויימים התקשרו לתושבים באזור המרכז להודיע שכביכול "הצביעו כבר בבחירות ואין צורך להגיע לקלפיות".

פרישה של עוצמה לטובת "הגוש" היא מחיקה של הדרך

מיהדות התורה נמסר: "מדובר בהטעייה שקרית שמקורה בגורמים אינטרסנטיים המנסים לפגוע במפלגה ובטוהר הבחירות".

מוקדם יותר במפלגת עוצמה יהודית פנו ליועץ המשפטי לממשלה, אביחי מנדלבליט, ולראש אגף החקירות במשטרה, ניצב יגאל בן שלום, בדרישה לפתוח בחקירה דחופה ולמצות את הדין עם מזייפי מכתבים החתומים בשם מנכ"לית ועדת הבחירות לפיהם כביכול עוצמה יהודית פרשה מהמירוץ, זאת לאחר שלטענת עוצמה יהודית הגיעו מספר אנשים לכמה קלפיות ברחבי הארץ עם מכתבים כאלה.

לטענתם, למחלקה המשפטית של עוצמה יהודית הגיעו החל משעות הבוקר פניות רבות בהן דווח כי מקלפיות רבות הוצאו פתקי המפלגה במכוון. בעוצמה יהודית פנו בעקבות הדברים אף למנכ"לית ועדת הבחירות, עו"ד אורלי עדס, בבקשה דחופה להוציא מכתב רשמי מטעם ועדת הבחירות בו יובהר כי עוצמה יהודית לא פרשה מהמירוץ, וכן לחדד בפני הוועדות האזוריות כי עוצמה יהודית לא פרשה מההתמודדות בבחירות.

תגובות

2
2
יצחק
02.03.20

בלוך, גם אתה הטעית את הרב פנדל ולא היית צריך לעשות הסדר...צריך להתלונן עליך??

1
שס שבס
02.03.20

איפה יש מארוקאקים, יש שקרים והונאות סרטן ממאיר. גויים גמורים. ולא תתחתן במ'. המשיח ינקה את הארץ ויחזיר את כל מעל מיליון הברברים הגויים למרוקו.