חדשות

החשש של מפלגת 'כחול לבן'

במפלגת כחול לבן מביעים חשש שחברת הכנסת החרדית עומר ינקלביץ' תערוק לליכוד אחרי פרסום תוצאות הבחירות ותאפשר לנתניהו להקים ממשלת ימין-חרדים. ינקלביץ': "לא יקרה"

החשש של מפלגת 'כחול לבן'
צילום: (צילום: הדס פארוש\ פלאש90)

במפלגת כחול לבן מביעים חשש שחברת הכנסת החרדית עומר ינקלביץ' תערוק לליכוד אחרי פרסום תוצאות הבחירות ותאפשר לנתניהו להקים ממשלת ימין-חרדים.

שמה של ינקלביץ' עלה בימים האחרונים במסגרת ההקלטות שנחשפו על ידי עמית סגל בהן נשמע יועצו של גנץ, ישראל בכר, אומר כי ינקלביץ' אמרה לו שגנץ "הוא טיפש והוא אפס מאופס, והיא אומרת שאסור שהוא יהיה ראש ממשלה".

ח"כ בכחול לבן אמר לעיתון 'ישראל היום' כי "ינקלביץ' הביאה בזמנו את בכר לתוך חוסן לישראל והיא הייתה חברה בצוות האסטרטגי של המפלגה לפני שהיא אוחדה עם כחול לבן. הם עובדים ביחד, ויש את התחושה הברורה שברגע שהוא פוטר, גם היא תעזוב. אני עוד זוכר את הפרסום שלך ב'ישראל היום' שהיא ניסתה לערוק לימין החדש. יש חברי כנסת שלא סומכים עליה".

חברת כנסת אחרת ברשימה סיפרה כי "אנחנו קבוצה של חברי כנסת שמשוכנעים: אחרי הבחירות, עומר ינקלביץ' תערוק. בעבר היא ניסתה להחליף מפלגה בתיווכו, ברגע שהוא פוטר, היא תעזוב גם לגוש הימין". עם זאת, גורם ברשימה אמר כי "עכשיו ינקלביץ' יודעת שמסתכלים עליה ושהיא צריכה להוכיח את עצמה. היא תישאר נאמנה לבני ולאמון שהוא נתן בה".

ח"כ ינקלביץ' מסרה בתגובה: "לא היו דברים מעולם וכל אמירה אחרת בנושא היא שקר מגמתי שמאחוריו עומדים גורמים אינטרסנטיים. אהיה ברורה. כמו שזה לא היה ולא קרה בסבב הראשון והשני של הבחירות זה לא יקרה גם בסבב השלישי".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

24
18
טדי
02.03.20

תקשורת בשם הרשעים במקום לסנן את הזבל שהפוליטיקאים מאכילים אתכם- אתם בתקשורת משתפים פעולה...אתם מחממים את האווירה במקום לתת שירות עיתונאי אמיתי לציבור

17
אלונה ברקת
02.03.20

היא תמיד יכולה להשתלב בימינה מפלגה שיש לה סימפטיה לנשים חזקות שנאמנות רק למצביעים ולאידאולוגיה..... כמו שולי מועלם ועידית סילמן

1
לאלונה ברקת
02.03.20

מועלם היא נגד גברים גרושים ותמיד מקשה על ההליכים שרוצים לעשות כגון: פשרה וכד'. למשל : מכירה כמה גברים שלא יצביעו י מ י נ ה בגלל מועלם -!!

16
גדי
02.03.20

הליכוד מחפש עריקים זו רוח המנהיג

1
ב
09.03.20

עריקים עדיף עריקים על שקרנים .