בעקבות פרסומים מעוותים על כך שקרא להצביע ליהדות התורה, מבהיר היום רב השומרון הרב אליקים לבנון כי הפרסומים אינם נכונים וקורא לציבור להצביע ימינה.
עוד באותו נושא
בלוף מטה הציונות הדתית למען יהדות התורהעטרה גרמן

הרב אליקים לבנון: "אנו עומדים בפני בחירות קריטיות וחשובות וגורליות למשך תפקודה של מדינת ישראל.אני קורא לכולם להצביע ימינה.ימינה זו המפלגה היחידה שדוגלת בעם ישראל, א"י, ותורת ישראל. משלבת את כל הערכים היקרים והחשובים לנו.
כל אחד צריך צריך לקרוא לצאת לעבודה למען מפלגת ימינה. ככל זו תרומה חשובה. ככל שנרבה מצביעים כך יגדל הסיכוי לממשלת ימין".

אליקים לבנון
תגובות
אבל הרב של היישוב שלי אמר לא ימינה! הוא אמר שמדובר באנשים לא ישרים!
ניראה את פרץ עומד על שלו ולא מתקפל בפני התקשו התקשורת לפטר את המורה האלימה, שלא מכבדת ראש ממשלה במדינה, לאן הגענו, ניראה אם יעמוד על שלו ולא יתקפל כמו כמו תמיד!!!
ימינה דוגלת בשקרים ועוד שקרים ועוד שקרים.... ........
כיפה סרוגה מטמאת ומטנפת את העם היהודי בשפלות כיפה סרוגה מטמאת ומטנפת את העם היהודי בשפלות בטומאה ובסחי של שוחד מרמה והפרת אמונים בחסות מתנחלים.
לא רק שקרים. גם תקיעת סכינים בגב אחד של השני. לא רק שקרים. גם תקיעת סכינים בגב אחד של השני.