חדשות

סקר מנדטים: הקפאון נמשך; עוצמה יהודית מתקרבת

סקר חדש מעלה כי הפלונטר הפוליטי צפוי להימשך גם אחרי הבחירות השלישיות, כאשר אף מועמד לא מצליח לגייס 61 מנדטים. עוצמה יהודית מקבלת 2.5 מנדטים

סקר מנדטים: הקפאון נמשך; עוצמה יהודית מתקרבת
צילום: (צילום: יונתן זינדל/ פלאש90)

סקר מנדטים חדש שפורסם במהדורת החדשות המרכזית של קשת 12, מעלה כי גם הבחירות השלישיות לא צפיות לפתור את הפלונטר הפוליטי אליו נקלעה מדינת ישראל, וכי לאף מועמד אין 61 מנדטים כדי להקים ממשלה.

על פי הסקר שנערך על ידי מכון 'מדגם' בראשות מנו גבע, ופורסם בחדשות 12, לו הבחירות לכנסת היו מתקיימות היום, מפת חלוקת המנדטים הייתה נראית כך: כחול לבן 35. הליכוד 33. הרשימה המשותפת 13. העבודה גשר מרצ 9. יהדות התורה 8. ש"ס 8. ישראל ביתנו 7. ימינה 7.

[survey]סקר[/survey]

על פי הסקר, עוצמה יהודית בראשות איתמר בן גביר מתחזקת מהסקר הקודם ומקבלת 2.5 מנדטים.

על פי החלוקה לגושים: ימין חרדים- 56. מרכז-שמאל-ערבים- 57. ליברמן 7.

בשאלת ההתאמה לראשות הממשלה: 42% השיבו כי נתניהו הוא המתאים ביותר, בעוד 36% השיבו כי בני גנץ עדיף עליו.

תגובות

48
31
לוי
13.02.20

מצביע לבן גביר בכל מקרה כל השאר ספינרים עלובים...

30
אפרים
13.02.20

הבחירות הבאות עצמה יהודית - היא ורק היא - תגרום שלא תהיה ממשלה ימנית.

1
רק לא סילמן
13.02.20

ימינה בקושי עם 7 ובמקום ה-7 הבוגדת סילמן תעשו טובה ואל תכניסו בוגדת לכנסת. זה לא הנציגות שמגיעה לציבור הדתי לאומי.

2
שלום ורשבסקי
13.02.20

המצביעים של עוצמה לא יצביעו לשום דבר הם סגורים על עוצמה, כי איתמר מדבר אמת וכל השאר מוכרים ספינים מפגרים. לכן, צריכים להתכנס 100 רבנים ולקרוא להצביע להם! לעניות דעתי זה ממש פיקוח נפש!

3
ניר
13.02.20

שקר אין לעוצמה סיכוי , התקשורת מנפחת את עוצמה . רק הלכוד . בן טועה .

4
מאיר
14.02.20

כלבים של ימינה אתם ה0מאל או עוצמה יהודית או מוות.

29
מוטי
13.02.20

מסקנתי מהסקר. רואים בברור שעם עוצמה יהודית יש סיכוי להגיע ל58/59 מנדטים לגוש הימין. אם ליברמן יאבד מנדט בגלל שאין לו הסכם עודפים. והרשימה המשותפת תאבד מנדט בגלל שאין לה הסכם עודפים. יש 61 לימין מלא מלא בלי ליברמן.