מבזקים
סרוגים

מאיר אינדור לסרוגים: "מחיר הריבונות לא שווה מדינה פלסטינית"

על רקע הדיונים בימין, ראש ארגון אלמגור קרא בראיון לסרוגים שלא לקבל את עסקת המאה: "מדינה פלסטינית רק תשדרג את יכולתם לפעול בטרור, והמחיר של הריבונות לא שווה את זה"

מאיר אינדור לסרוגים: "מחיר הריבונות לא שווה מדינה פלסטינית"
מאיר אינדור לסרוגים: "מחיר הריבונות לא שווה מדינה פלסטינית" צילום: (צילום: סרוגים)

על רקע הדיונים בימין סביב נושא הריבונות ביהודה ושומרון, ראש ארגון "אלמגור" מאיר אינדור קרא היום (רביעי) בראיון לסרוגים שלא לקבל את "עסקת המאה" של ממשל טראמפ, כדי שלא להביא להקמתה של מדינה פלסטינית – גם במחיר של ויתור על החלת הריבונות הישראלית.

"מדינה פלסטינית היא אם כל חטאת. מאז שהוקמה הרשות הפלסטינית יש לנו פי 10 קרבנות" אמר. "בזמן שקדם להסכם אוסלו היו לנו 160 קרבנות, באותו זמן אחרי כן היו לנו 1700. מסתבר שכשיוסי לא שומר בשכם אלא יוסוף, אז העבודה לא נעשית".

"עד שלקחנו את הביטחון לידינו בחומת מגן היה טרור, ואני לא רוצה לחזור לתקופה של אוטובוסים מתפוצצים" הבהיר. "מדינה פלסטינית רק תשדרג את יכולתם לפעול בטרור, והמחיר של הריבונות לא שווה את זה. אני מוותר על הטובות שלהם (של האמריקנים -ע"ג), ועדיף לנו פשוט להתרכז בבניה איטית ולהתגבר על הבעיות, במקום להאדיר את רשות הטרור של הפלסטינים".

 

ארגון אלמגור החלת הריבונות ביו"ש מאיר אינדור מדינה פלסטינית עסקת המאה