"פגיעה ביכולות הקומנדו של חמאס"

תיעוד דרמטי: חיל הים משתלט על סירות של חמאס

הותר לפרסום כי לפני שלושה חודשים סיכלו כוחות זרוע הים, בשיתוף כוחות שב"כ, ניסיון הברחת אמצעי לחימה לרצועת עזה מהשטח הימי בצפון רצועת סיני. צפו בתיעוד

תיעוד דרמטי: חיל הים משתלט על סירות של חמאס
צילום: ארכיון (צילום: הדס פארוש\ פלאש90)

לפני זמן קצר (שלישי) הותר לפרסום כי לפני שלושה חודשים סיכלו כוחות זרוע הים, בשיתוף כוחות שב"כ, ניסיון הברחת אמצעי לחימה לרצועת עזה מהשטח הימי בצפון רצועת סיני.

חיל הים
חיל הים

מערך השליטה הימי איתר את הכלי החשוד בהברחה והכווין אליו את לוחמי פלגה 916 ולוחמי יחידת סנפיר של זרוע הים. לאחר מרדף, נעצר כלי השיט ושני פעילי הטרור שעליו הועברו לחקירת כוחות הבטחון. מחקירתם של פעילי הטרור התגלה כי אמצעי הלחימה יועדו לשמש את כוחות הקומנדו הימיים של ארגון הטרור חמאס.

מצה"ל נמסר: "סיכולים מסוג זה מסייעים למניעת המשך התחמשות ארגון הטרור החמאס ברצועת עזה, ולפגיעה ישירה ביכולותיו של הקומנדו הימי של החמאס. זרוע הים פועלת לניטור פעילויות טרור והברחות ולתפיסתן בשלבים מוקדמים, למניעת התעצמותם של גורמי הטרור ברצועה דרך הים".

תגובות

3
2
הסקרן
05.02.20

לא מבין למה הם מתקרבים כל כך לסירה?!??!? לא למדו כלום מסירת התופת שהתפוצצה על הדבורה???

1
משה
04.02.20

על כל ספינה שעוצרים יש 10 שלא עוצרים

1
.
05.02.20

זה פשוט לא נכון מאיפה הבאת את המידה המפוברק הזה? יש לנו צבא מצוין מאז שנפתלי נכנס לתפקיד