אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

טעים להכיר: שיפודי עוף בתיבול לא שגרתי

מתחשק לכם ארוחת צהריים לא שגרתית? קבלו מתכון פשוט עם קריצה אסיאתית לשיפודי פרגיות בקרם קוקוס וטריאקי על מצע של אורז. מתכון מפתיע שתשמחו להכין שוב ושוב

טעים להכיר: שיפודי עוף בתיבול לא שגרתי
  (צילום: נמרוד סונדרס / מאסטר שף )

מתכון לשיפודי עוף בקרם קוקוס וטריאקי

מתחשק לכם ארוחת צהריים לא שגרתית? קבלו מתכון פשוט עם קריצה אסיאתית לשיפודי פרגיות בקרם קוקוס וטריאקי על מצע של אורז. מתכון מפתיע שתשמחו להכין שוב ושוב

מנות: 4 | בשרי

מצרכים:

600 גרם נתחי פרגית חתוכים לקוביות גדולות
למשרה:
1/2 כוס רוטב טריאקי
1/2 כוס קרם קוקוס
4 כפות רוטב צ׳ילי מתוק
מעט מלח לפי הצורך
שיפודי עץ יפנים קצרים
מעט שמן לצלייה
אורז :
2 כוסות אורז בסמטי
קרם קוקוס לפי הצורך
3 שיני שום כתושות
מלח לפי הטעם.
לקישוט:
חופן עשבי תיבול קצוצים/ בצל ירוק

אופן ההכנה:

1. מערבבים על כל מרכיבי המשרה, משרים את קוביות הפרגית למשך 4 שעות לפחות (אפשר ללילה.)

2. מכינים את האורז לפי הוראות היצרן, אלא שמחליפים חצי מכמות המים בקרם קוקוס, מתבלים במלח ומוסיפים שום כתוש.

3. משפדים את הפרגית על שיפודי העץ.

4. צולים את השיפודים על מחבת פסים כבדה, גריל או פלנצ׳ה במשך כ3 דקות מכל צד עד שמוכן.

5. מסדרים אורז על צלחת ההגשה, מעל מניחים את השיפודים, מזליפים כמה טיפות שמן סומסום, מקשטים בג'ינג'ר כבוש ובצל ירוק ומגישים.

בתאבון!

=================

המתכון באדיבות המותג מאסטר שף

אם בכתבה נמצאה טעות או פרסומת לא ראויה. דווחו לנו >
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו