ילד הולך רגל כבן 10 נהרג הערב (ראשון) מפגיעת אוטובוס ברחוב חפץ חיים במודיעין עילית. צוותי הצלה שהוקפצו לזירת התאונה נאלצו לקבוע את מותו.

ממשטרת ישראל נמסר: "במוקד המשטרה התקבל דיווח על תאונת דרכים שאירעה ברחוב חפץ חיים במודיעין עלית. על פי הדיווח אוטובוס פגע בילד כבן 12 בעת שחצה את הכביש גורמי רפואה של מד"א נאלצו לקבוע את מותו במקום. כוחות משטרה ובוחני התנועה פתחו בחקירת נסיבות התאונה".

ממד"א נמסר: "בשעה 18:28 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון על ילד שנפגע מאוטובוס ברחוב חפץ חיים במודיעין עילית. חובשים ופראמדיקים של מד"א מדווחים על ילד כבן 12 שנהרג במקום וקובעים את מותו.

חובש בכיר במד"א מוטי פישר, סיפר: "כשהגענו למקום המראה היה קשה, ראינו ילד כבן 12 שוכב על הכביש סמוך לאוטובוס, הוא היה מחוסר הכרה ללא נשימה וללא דופק, עם חבלת ראש קשה. ביצענו בדיקות רפואיות ולצערנו בתוך זמן קצר נאלצנו לקבוע את מותו".

משה מילר ויוחנן ברנד חובשים בארגון 'איחוד הצלה' סיפרו: "מדובר בילד הולך רגל שנפגע מאוטובוס. כשהגענו לזירה הילד סבל מפגיעה רב מערכתית וללא רוח חיים. למרבה הצער נקבע מותו בזירת האירוע עקב אופי הפציעות הקשות מהן סבל".