מתקפה חריפה והסתה

הסופר חיים באר: "הציונות הדתית הפכה לגידול סרטני"

הסופר חיים באר על הציונות הדתית. בתכנית 'פגישה עם רוני קובן' ב-כאן 11: "הציונות הדתית הפכה לגידול סרטני. אם יעלה בידה להוביל את ישראל יהרגו את ההומואים" • צפו:

הסופר חיים באר: "הציונות הדתית הפכה לגידול סרטני"
צילום: צילומסך

הסופר חיים באר יוצא בחריפות נגד הציונות הדתית: "הציונות הדתית היא כמו גידול שפירי שהפך לגידול סרטני. הם הפכו לסרטן. הצורה שבה סמוטריץ' מדבר על חילול שבת זה טירוף מוחלט", אמר באר בתכנית "פגישה עם רוני קובן" שתשודר הערב בשעה 22:00 ב-כאן 11

"למרות שאני שומר שבת ולמרות שאני הולך לבית כנסת ואוהב להתפלל, ואני אדם דתי בלי התפאורה אני מבועת מהגסות והאכזריות. זה לא יהודי. זה צד מסוים ביהדות שהיה מרוסן והוא התפרץ", אמר באר.

על שאלתו של רוני קובן כיצד תיראה ישראל אם הציונות הדתית תעלה לשלטון ענה באר "אם יעלה בידה להוביל את ישראל היא תהפוך אותנו לסעודיה. שכבה דקה ועשירה עם הרבה משרתים. טיפולי המרה זה יהיה הדבר הכי פחות גרוע ברשימה. יהרגו את ההומואים. יגידו שאצלנו אין דבר כזה".

תגובות

37
31
מפד"לניק לשעבר
13.01.20

איפה הציונות הדתית של פעם? היום הפכה לקיצונית אז היו מנהיגים : בורג, המר, לוי, ורהפטיג ועוד והיום חבורה של ליצנים קיצונים שפוגעים במורשת הציונית של פעם וחבל.

30
מפדלניק
13.01.20

הוא מגזים אבל זו לא הציונות הדתית של פעם פעם היה דרכי נועם. היום גסות רוח ובורות של מנהיגנו.

29
ימח שמו של באר
12.01.20

חיים באר היה מאושפז בבי'ח לחולי נפש לפני שנים ניסה לאבד את עצמו

1
ייטב לך לחשוב קצת
12.01.20

תגובה עלובה האופיינית לזמן הזה השמצות אינפנטיליות

2
ד''ר עדה וילן
12.01.20

תגובה נאותה על המסריח באר המבלה ימיו במסבאות יפה כתב גדעון בעיתון: באר עצמו גוש סרטן בארץ נהדרת. כל ספריו גדושים מין מין ושוב מין. מי יזכרהו לאחר התפגרותו? אבל שיעשה זאת בהקדם האפשרי. נו יאללה באר !!!!

3
גיא לוי גר ברחוב זה
12.01.20

באר לא שירת בצה''ל אלא ברבנות וככתב ב'מחניים' אביו התחזה לדתי כנראה. באר מתאים להיות מזגן וודקה בבארים. כשמו כן הוא. תעברו ברחוב לב הזהב ברמת גן ותכלו לראות את ארגזי הוודקה והשמפנייה הריקים. אמר לי שכן שהוא ספר 13 ארגזי בקבוקים ריקים [=כמוהו] . מחזה מלבב.