גבר כבן 40 לחייו נהרג ושני פצועים מפיצוץ ברכב בכביש 57 ביציאה ממחלף ניצני עוז בכביש 6. טרם ברור מה גרם לפיצוץ.

ההרוג הוא חמאדה טאהא בן ה-39 מכפר קאסם. ככל הנראה, הרקע לרצח הוא חיסול עקב נקמה. טאהא הוא הנרצח השני מתחילת שנת 2020

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

תיעוד: מד"א מבצעי

מדוברות מד"א נמסר: "חובשים ופראמדיקים של מד"א קובעים את מותו של גבר כבן 40, ומעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח 2 פצועים, בהם: גבר כבן 32 במצב בינוני לביה״ח בילינסון, ונער כבן 14 במצב קל עד בינוני להלל יפה."

חובש בכיר במד״א סמיח עבד אלקאדר, סיפר: ״היינו בנסיעה מנהלתית על כביש 6 כשנתקלנו באירוע. ראינו רכב עם סימני פיצוץ קשים עומד בשול הכביש ביציאה מהמחלף. בסמוך אליו התהלכו שני אנשים, הענקנו להם טיפול רפואי ופינינו אותם לבתי החולים. בתוך הרכב היה גבר לכוד כשהוא מחוסר הכרה, עם חבלה רב מערכתית קשה. ביצענו בדיקות רפואיות, אך לא נותר לנו אלא לקבוע את מותו״.

מהמשטרה נמסר: "לפני זמן קצר התקבל במשטרת ישראל דיווח על פיצוץ רכב בכביש 6 סמוך לניצני עוז. שוטרים במקום ונסיבות האירוע נבדקות."