המאבק בשמאל: חברת הכנסת סתיו שפיר הגיבה היום (רביעי) לפרסום ב-'הארץ' לפיו בכיר במחנה הדמוקרטי טוען ששפיר דרשה בשבועות האחרונים להתמנות לשרה, אם המחנה הדמוקרטי יצטרף לקואליציה, ולהיות יושבת ראש המחנה הדמוקרטי או יושבת ראש משותפת בבחירות הבאות.
"בימים האחרונים בכירים במרצ שאינם מעוניינים בהמשך קיומו של המחנה הדמוקרטי, ומתחבאים מאחורי "גורמים", "מקורבים" ושאר כינויים מכובסים, מפיצים שקרים מוחלטים שמייחסים לי דרישות שלכאורה העלתי במו"מ מול מרצ" טענה שפיר. "אהיה ברורה כשמש: לא היה ולא נברא. לא העלתי דרישה אחת, זולת הבקשה שלא לפרק את המתכונת הקיימת של המחנה הדמוקרטי, ולהמשיך לבחירות באותה הדרך".

שפיר מוסיפה בתגובתה: "מי שיבקש לשמוע מה עלה בשיחות, יכל לשמוע זאת ממני וממנכ"לית המפלגה יעל כהן פארן באופן המדויק והשקוף ביותר, בלי שיטות של פחדנים".
ומסיימת "לצערנו מספר גורמים אינטרסנטיים בתוך מרצ שבניגוד לעמדת מפלגתם לא רוצים בהמשך המחנה הדמוקרטי, מנסים לחבל בו באמצעות השמצות ופיזור שקרים בתקשורת. כשיתקיים מו"מ רציני, בוודאי שנביא אליו את דרישות התנועה הירוקה – אך טרם הגענו לשם".
תגובות
לא נורא רוני רון זה סופו של כל בלון בלון סופו לעוף
אין אין על הג'נג'ית בויכוחים למי להאמין לשמועות מאחורי המצלמה או למי שמופיעה ומגיבה מר''צ בלי סתו לא תגיע לאביב
חברה המוסלמי רומס אותה. היא זרש בהתגלמותה שתתחתן עם המוסלמי תגור בעזה ותפגין נגד צה''ל. ולבסוף כדור תועה של פלסטיני...........אותה
סתיו סתיו מספיק זה אמר וההוא אמר. כול יום את בכותרות.
סתיו שפיר באמת נמאב לשמוע ולראות אותה...לא עוברת מסך..אישה לא נעימה בכלל, קולנית עם הרבה רוע...