חדשות

פיצול בשמאל: סתיו שפיר הודיע שהיא רצה לבד

סתיו שפיר הודיע הערב כי תרוץ ברשימה עצמאית בראשות המפלגה הירוקה: "אין לי כוונה להתנגש בקרחון, אלא לדאוג שתהיה פה אלטרנטיבה שלטונית. מי שרוצה איחוד ולא עסקנות - יבוא איתנו"

פיצול בשמאל: סתיו שפיר הודיע שהיא רצה לבד
צילום: שפיר (צילום: פלאש 90)

חברת הכנסת סתיו שפיר הודיע הערב (רביעי) כי תצא לדרך עצמאית ותרוץ לבד בראשות המפלגה הירוקה."מה שקורה בשמאל זה לא מחנה פוליטי – זו הטיטאניק", אמרה שפיר.

שפיר אף הוסיפה: "אין לי כוונה להתנגש בקרחון, אלא לדאוג שתהיה פה אלטרנטיבה שלטונית. מי שרוצה איחוד ולא עסקנות – יבוא איתנו. אם דווקא ברגע ההיסטורי הזה אנשי הטיטאניק לא מסוגלים לשלב כוחות ולהציל את המדינה – אין להם זכות קיום פוליטית וציבורית".

חדשות סרוגים

חבר הכנסת סתיו שפיר עזבה את מפלגת העבודה לקראת הבחירות האחרונות בראשות "התנועה הירוקה" והצטרפה למחנה הדמוקרטי שהקים אהוד ברק. יחד הם חברו למרצ. המפלגה זכתה רק לחמישה מנדטים בבחירות ונוצרו מחלוקות לגבי המיקומים לקראת הבחירות הבאות.

שפיר קראה לחיבור בינה ובין מרץ ומפלגת העבודה- גשר, תמכה בקיום פריימריז פתוחים לראשות המחנה הדמוקרטי, אך בכירים במרצ אמרו שלא יאפשרו את המהלך ואף לא יתנו לה בנוסף את השריון שוב במקום 2 ברשימה.

תגובות

11
11
יעקב
26.12.19

הודיעה... כדאי לערוך כתבות לפני פירסומן.

10
אור כסלו
26.12.19

רצה לבד לעבר פי פחת תשאר לבד בקרוב תעבור לרפיח עם חבר תקים שם מפלגת האבודים שחיק טמיא

9
יעקב
26.12.19

ברוך ה' שתעלם מהמפה הפוליטית