יום לאחר שח"כ גדעון סער הציע לפעול למינויו של בנימין נתניהו כנשיא המדינה, ראש הממשלה הגיב היום (שלישי) למהלך שהוצע ותקף את סער על דבריו.
הנהלת מטה הפריימריז של ראש הממשלה מסרה כי "הספין של גדעון סער מעיד לצערנו שהוא התיישר עם הקו של התקשורת והשמאל כדי לסלק את ראש הממשלה בנימין נתניהו מהנהגת המדינה". לדבריהם, "זה לא הזמן לפילוג בליכוד אלא לאחדות סביב ראש הממשלה".
סער עצמו אמר בתגובה כי "'אנו מצרים ומצטערים על התקפות מופרכות ובלתי ענייניות מצד קמפיין נתניהו. חברי הליכוד כבר מבינים שללא שינוי בהנהגת הליכוד – תקום אחרי הבחירות ממשלת שמאל. בחירה בי תביא לנצחון גדול לליכוד ולמחנה הלאומי".

כזכור, אמש סער הצהיר במהלך כנס הליכוד בנתניה כי כשהוא ייבחר לתפקיד יו״ר הליכוד, הוא יפעל לבחירתו של ראש הממשלה נתניהו לנשיא המדינה. הוא הסביר את האמירה בכדי "שיוכל להמשיך לשרת את מדינת ישראל עם כישוריו המדיניים הגדולים בעולם. וגם אם ההצעה הזו תיתקל בסירוב, בזמן אמת אפעל כך".

הדברים נאמרו לקראת בחירות הפריימריז בין סער לנתניהו על ראשות הליכוד שייערכו ביום חמישי הקרוב, כש-120 אלף מתפקדי הליכוד בעלי זכות הצבעה יצאו לבחור את מי הם רוצים לראות בהנהגת התנועה ל- 4 השנים הקרובות או עד הבחירות הבאות.





תגובות
עוד פעם שמאל ....??? חלאס. ביבי תחליף דיסקט. נמאס כבר לשמוע שכל מי שפוצה פה נגדך הוא שמאל. סער שמאל כמו שחנין זועבי ימין.
תתרגל ככה זה כל מי שלא מנשק את נעליו הוא שמאל כ
כשאין משהו אחר ממחזרים ספינים ע
הרב לסרי: סער בגימטריה 'עמלק' איש אכזר סער מטונץ. גדעון טינוף
לטינוף הגימטריה לאו גימטריה היא, וסער לא מטונף. בכלל, אלהים לא יעניש אותך אם לא תשנא את כל העולם, ואם לא תטנף את דיבורך וכתיבתך. תהיה בעד, תהיה נגד, אבל אל תקלל ואל תלכלך. עדיף להיות שומר פיו ולשונו.
כיפה סרוגה מטמאים את עם ישראל בשחיתות ושפלות מטמאים מטמאים מטמאים מטמאים ומשחיתים את עם הקודש בשפלות בטומאה ובסחי של שוחד מרמה והפרת אמונים בחסות מתנחלים.
נתניהו תקוות השמאל י