בן גביר: "דאגנו שבצלאל יקבל בדיוק מה שיש לו היום" - סרוגים

בן גביר: "דאגנו שבצלאל יקבל בדיוק מה שיש לו היום"

איתמר בן גביר מתייחס באולפן לביקורות סביב ההסכם האחרון, "הרב בני לאו ועילאי עופרן, הם הצביעו מרצ. בית המשפט אישר אותי פעמיים" ומעוניין למנות הרבה יורם שפטלים לעליון

<a href='/נבחרת-סרוגים/?authorName=אור-יזרעאלי'>אור יזרעאלי</a>, חדשות סרוגים
בן גביר: "דאגנו שבצלאל יקבל מה שיש לו היום"

לאחר ההסכם עם הרב רפי פרץ ביום שישי עו"ד בן גביר הגיע היום (ראשון) לאולפן סרוגים: "הבאנו הישג הבאנו ניצחון הבאנו בשורה. מטבע הדברים גם בעוצמה יהודית אומרים (לי) ויתרתם, אתם הרי המפלגה הגדולה בגוש".

צילום ועריכה: יוחנן בלייך

בן גביר מוסיף, "הרי בחירות מועד א' הבאנו 159 אלף קולות, במועד ב', עוצמה הביאה 84 אלף קולות, היו אנשים בעוצמה שאמרו למה לא דרשתם את המקום הראשון? את המקום השני? אני חושב שלאזן את הדרישות שלנו עם שותפות והגינות שקיבלנו אותם הפעם, לא במאה אחוז, אבל קיבלנו שותפות והגינות, צריך לאזן את זה עם ניצחון של הימין".

עוד באותו נושא

מה הסיכויים של הרב רפי להעביר את האיחוד במרכז?


29

"למה יאיר לפיד משתולל עכשיו", שואל בן גביר, "למה אחמד טיבי  ועופר כסיף כל המערכת השמאלנית הוציאו הודעות גינוי ושאנה וקיתונות של בוז, כי הם יודעים שננצח".

גם הפעם זה בלוק טכני אומר בן גביר. ולגבי הביקורות בציונות הדתית הוא משיב: "קודם כל צריך לחלק, הרב בני לאו ועילאי עופרן, הם הצביעו מרצ, דחילק, אפילו לימינה הם לא הצביעו".

הופתעתי ממוטי יוגב

לגבי הבית היהודי הוא אומר: "אני לא רוצה להיכנס למריבות בתוך הבית היהודי, זה לא עניין שלי, זה הרב רפי יצטרך לעשות שם את העבודה. אבל אני הופתעתי ממוטי יוגב, שביום חמישי קבלתי ממנו טלפון הוא אומר לי: 'איתמר בוא, חייבים את החיבור הזה', אז אני מבין שלא עדכנו אותו, אבל דבר אחד ברור לי, בזכותנו הרב רפי הפך להיות שר, בצלאל הפך להיות שר".

בן גביר מוסיף, "גם בפעם השנייה, גם כל הזמן קראו לי, לא אמרו שיש בעיה אידאולוגית, אז למקום שמונה אני בסדר? אני לא צריך לתת דין וחשבון לאף אחד. בית המשפט אישר אותי פעמיים ברוב של תשעה שופטים. אני אוהב ישראל יותר מהרבה כאלה שמדברים ופנשמייקרים כאלה. אבל דבר אחד אני אומר. 'חבר'ה תתעלו מעל עצמכם, אני אומר אתם רוצים שהימין ינצח? אתם רוצים שלא תהיה כאן ממשלה עם איימן עודה ואחמד טיבי? אז ההסכם הזה צריך להיות ההסכם שהציונות הדתית תומכת בו.

הוא מוסיף כי "טוב שיהיו שתי מפלגות. אחת ימין פרווה, ימין לייט- של בנט ושקד שאני מאחל להם באמת הצלחה, הצלחתם הצלחתנו. אם הם לא עוברים אין ממשלת ימין, אם אנחנו לא עוברים אין ממשלת ימין. אני יודע שמה שעשינו יביא לניצחון בימין ואני מקווה גם שידידינו בצלאל סמוטריץ', יתחבר לחיבור הזה בכדי שננצח".

סמוטריץ' רצה אותנו קטנים

לדבריו סמוטריץ' רצה את החיבור כי גם הוא הבין שצריך את עוצמה יהודית כדי שהגוש ינצח, אבל הוא רצה להביא את עוצמה קטנים. להביא אותם יום יומיים לפני סגירת הרשימות ולהציע להם את המקום החמישי.

אני לפני שבועיים נפגשתי עם בצלאל סמוטריץ', וגם בסרוגים  קראתי (לו), 'בואו עכשיו, בצלאל והרב רפי, בואו עכשיו להתחבר'. מגיע לי יותר, אבל אני מוכן לקבל שליש ולהתחבר. הרב רפי אימץ את הדבר הזה בשתי ידיים".

לגבי היוזמה לפריימריז פתוחים אומר בן גביר: "אני הראשון שרציתי פריימריז, אני עד עכשיו חושב שפריימריז זה הדבר הכי טוב שיכול להיות. הרב רפי לא רצה, זה נכון, אבל פתאום התקשרו אלי יוזמי הפריימריז ואמרו לי תשמע גם איילת ובצלאל לוקחים אחורה. שאלתי למה, לא כל כך ענו לי, ניסיתי לברר הבנתי מה הסיבה. חששו שאנשי עוצמה יהודית יתפסו את המקומות הראשונים. אז אני לא מבין, פריימריז לא רוצים, אני עושה חיבור גם לא טוב, אז מה רוצים?

אנחנו בחיבור הזה שמרנו על מקומו של בצלאל. גם הרב רפי לא רק אני. דאגנו שבצלאל יקבל בדיוק מה שיש לו היום, תפקיד שני, שר שני, הוא יקבל את מקום 2 ו5".

בצלאל מפחיד יותר את החילוניים

לגבי הסיכוי שסמוטריץ' ילך עם בנט ושקד, אומר בן גביר: "אני קודם כל מקווה שבצלאל יחזור לאיפה שהוא צריך להיות, לבית. אם הוא ילך לבנט ושקד אני אאחל לו כמובן בהצלחה. אני כן יודע שבבדיקות שאנחנו עשינו בצלאל מפחיד את הציבור החילוני יותר מאיתמר בן גביר".

בן גביר לא שולל שיהיה חבר בממשלה של נתניהו, ואומר שהוא עוד לא תופר חליפות, אבל או שיתמוך בנתניהו מבפנים או מבחוץ, הכל תלוי במהלכים שלו. וטוען שבעניין החסינות הוא "יותר נתניהו מנתניהו", "הרי מי צעק שאסור למנות את שי ניצן? מי כל השנים נאבק כלפי העוול שהפרקליטות עושה?

להכניס 15 יורם שפטלים בעליון

למה מפחדים כל כך מעוצמה יהודית? כי הם יודעים שאני נלחם באמת ובתמים על ערכים ועל אג'נדה, שמה לעשות אם היא תתקבל היא תהיה מדינה יהודית, ציונית ששי ניצן והפרקליטות לא תכתיב איך מנהלים כאן את המדינה".

בן גביר מחמיא לשר המשפטים אוחנה ואומר שהוא עשה מהלכים ששום שר משפטים לפניו לא עשה. ומוסיף, הדרך לשנות את המערכת היא דרך אחת, לשנות את הרכב הוועדה למינוי שופטים, אני לא רוצה לסלק שופטים מכהנים, אבל עוד חמישה עשר יורם שפטלים בבית המשפט העליון, זה יהיה בית משפט מאוזן. זו הדרך

 

 

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
LIVE

עכשיו בשידור חי i24 : ארה\"ב תקפה את מתקני הגרעין באיראן

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
49 תגובות - 29 דיונים מיין לפי
1
הרב פרץ שעה,את מה שסמוטריץ ניסה לעשות
סמוטריץ חתרן | 22-12-2019 14:31
סמוטריץ נרקומן כבוד,מתנשא, בעל גאוה,מדיח סידרתי,וקשה לו לראות את הרב פרץ המרוקאי ואת בן גביר הכורדי.
כיפה סרוגה מטמאים את עם ישראל בשחיתות ושפלות
מתנחל אבל ישר. | 23-12-2019 14:18
מטמאים מטמאים מטמאים מטמאים ומשחיתים את עם הקודש בשפלות ובסחי של שוחד מרמה והפרת אמונים בחסות מתנחלים.
עו''ד בן גביר היקר. אם לא ישלבו אותך, נפעל
עידו 2 | 22-12-2019 16:08
בהתאם. נגייס 500 צעירים שיחרשו את הארץ לאורך ולרוחב וישכנ עו את כולם לבחור בך. דע לך מר בן גביר שהסוקרים מהססים לפרסם כמה מנדטים תקבל. אולם אנו יודעים שעוצמה תקבל למעלה מ 5 מנדטים. יהי ה' עמך
משפחת מלמד בתוך בית אל לא שווה 30%
טוביה בלחסן | 22-12-2019 16:06
היו בחירות לראשות מועצה מקומית בית אל משפחת מלמד הריצו את אחד מהמנהלים הבכירים של קבוצת בשבע חנוך פיוטרקובסקי לראשות המועצה הוא ירד בסיבוב הראשון ולא הצליח לקבל אפילו 30% מהקולות זה מה שהם שווים בתוך בית אל במגרש הפרטי שלהם אז כל אחד יבין מה הם שוים ברמה הארצית קשה לי להאמין שיש להם יותר מ10 אלף קולות בכל הארץ
הרב זלמן מלמד בריצפה ! סמוטריץ בדרך הבייתה!
דודו | 22-12-2019 15:53
הרב זלמן מלמד יכול לחלום שהימין החדש יתן מקום לסמוטריץ ברשימה מציע לרב זלמן מלמד שימצא עבודה לסמוטריץ בעמותות השונות שהוא מפעיל בארץ ובעולם עד איי מרשל שם הכספים מנוהלים כמקום מקלט ממס - זה רב בישראל שמנהל את הכספים כדי לא לשם מס, בושה
סמוטריץ לא ניסה כלום, טרול. הציע פריימריז לכל
כוחל לעצמו | 22-12-2019 15:43
לכולם כולל על עצמו ומקומו. טקולים שמאלנים לא ינהלו אותנו!
2
בן גביר
התמים | 22-12-2019 14:36
האיש הכי ענו וישר בפוליטיקה הישראלית
למתחזה לתמים
התמים | 22-12-2019 15:54
לא ידעתי שנהייתי כזה מותג חשוב...תודה.
3
שקרן פתולוגי! ברחת מפריימריז- תצביע לעצמך!
אליחי | 22-12-2019 14:36
ל
דיברתי על בן גביר, ששיקר שהוא ילך לפריימריז
אליחי | 23-12-2019 13:30
.
ל3 הוא מוכן פריימריז אבל סמוטריץ ופרץ לא רוצי
יעקב | 23-12-2019 3:37
רוצים. אם הוא יעשה פרמריז עם עצמו, זה כאילו רץ לבד.
4
"בזכותך"לא היה דבר,אחרת לא היית בורח מפרימריז
קפוץ לנו | 22-12-2019 14:43
אתה נחש שרק עושה תרגילים מסריחים, בן גביר, הפלת את כל הציונות הדתית שוב ושוב , ועכשיו עשית את התרגיל המסריח מכולם שכולנו יודעים שאתה מאחוריו. לא מצביע לך עכשיו גם אם תתפוצץ. אנחנו המציבור לא סטטיסטים שלך ולא בכיס שלך. כרגיל תשב בבית אחרי שתקבלו 2 מנדטים.
כמה שנאה יש באדם אחד?? וואי !!
לקפוץ | 22-12-2019 19:02
אנו נצביע לעוצמה יהודית על אפך וחמתך. מוטב לך להצטרך לעופרן ולבני לאו השמאלנים. הקנאה מעבירה אדם על דעתו - הרעיון של האיחוד היה של שניהם ולא של עוד בן גביר לבדו. כך הבנתי !!
5
נצביע לכל אחד רק לא לך. לא לדיקטטורים ושפנים
לך לעזה בו גביר | 22-12-2019 14:45
ביי.
6
סמוטריץ והחונטה של ערוץ 7 לא מרוצים
דנה | 22-12-2019 14:47
סמוטריץ נחש.
7
מי מעמיס את סמוטי?!
מוטי | 22-12-2019 14:49
בחור עדין נפש צנוע ולא מתלהם, בעל עבר צבאי עשיר ,הוא מוכן לוותר על המקום הראשון במפלגה שתארח אותו ולהסתפק במועט במקום השני ברשימה ותיק בכיר ממש המינימום שבמינימום בהתאם לתכונת הצניעות שכל כך מאפיינת אותו. הוא מתחייב להורות ל 100 רבנים בראשות רבני בשבע שיביעו תמיכה במפלגה שתארח אותו ויורו על חובה הלכתית לתמוך בה, בנוסף הוא מתחייב להורות לערוץ 7 להלל לשבח ולפאר את המפלגה המארחת ולהשפיל כל מפלגה אחרת. מיועד למפלגות מהירות החלטה וחסרות שיקול דעת. רלוונטי לבחירות הקרובות בלבד . לאחר הבחירות הוא כבר יחפש מפלגה מאחרת אחרת. אין שום רלוונטיות למצע המפלגה המארחת . הזדרזו הוא בלחץ
8
השתן בראשו של בן גביר השחצן. מצביע ג רק לא לך
אפילו ג עדיפים | 22-12-2019 14:54
השחצן והרמאי בן גביר שהחליט שהוא ממנה לנו מנהיגים מטעם עצמו. אתה מייצג קומץ אין לך שום מנדט. בטח לא למנות לא יוצלחים כמו פרץ כדי לסדר לעצמך כסא בלי בחירות. חפש את המצביעים בסיבוב, עורך דין נכלולי אדיוט.
ל8
sbhhv | 23-12-2019 13:54
אתה כותב כאילו ג זה דבר רע
כתיבה מכוערת
אליעזר | 22-12-2019 21:06
א. תשתמש בבקשה בלשון נקיה אם אתה רוצה שיתייחסו לדבריך ברצינות. ב. עוד נכלוכי אידיוט? אתה מודע בכלל לכך שהוא מצליח כמעט בכל המשפטים שהוא מנהל? תהיה רציני, לפחות תודה שבתור עוד הוא אחד המוצלחים והמצליחים.
9
אתה יודע שאתה בקושי שווה מנדט, ופרץ בגד בכולם
אחד | 22-12-2019 15:05
שניכם לא שווים כלום. בהצלחה עם רקדן המגרשים. את הקול שלי לא תקבל יותר. אני רואה את טובת כל הציונות הדתית , במחילה, שלום.
אז למי תצביע?
חיים | 22-12-2019 15:20
סמוטריץ ילך הביתה
10
הלייטים יצביעו לבנט החרדלים לבית היהודי.
גדי | 22-12-2019 15:07
מי שלא מרוצה, יש לו אופציות אחרות
שום חרדלים לא יצביעו לפרץ הרקדן, צאי מהסרט
איתמר | 22-12-2019 15:22
פרץ הרקדן, חובב המסתננים ויקיר הטרוקיסטים הלהטבים. זה לא מנהיג זה קוני למל עם תעודות. צאו מהסרט שלכם שאנשים יצאו להצביע לו, בםרט אחרי שלא ספרו אותם.
11
סמוטריץ מעסיק טוקבקיסטים בשכר
חיים | 22-12-2019 15:15
הוא גם יודע שאין לו גרם של תמיכה בציבור
בסקרים של סמוטריץ הוא תמיד ראשון
מוטי | 22-12-2019 16:23
אם יעשו פריימריז כללי בציונות הדתית הוא יעוף לרגבים. לכן הוא התחמק מהמהלך.
מעניין שבסקרים סמוטריץ ראשון! אתה מגיב בשכר
יואב | 22-12-2019 15:36
של עסקני המפזל. גם במפזל אין לכם תמיכה!
12
שפרץ ינהל דיקטטורה בבית.
לאה | 22-12-2019 15:25
לא תקבל את הקול שלי ושל סביבתי בשום אופן.
13
בן גביר יכול למנות את פרץ הבובה גם למשיח. אז?
לא עובדים אצלכם | 22-12-2019 15:27
לא עובדים אצל אף אחד מכם.
14
או פריימריז דמוקרטיים או שתשבו שניכם בבית .
ץ | 22-12-2019 15:28
תבחרו
15
סמוטריץ הולך הביתה.
לוי | 22-12-2019 15:31
יומיים הוא ירעיש, ואז יהיה שקט.
16
כל החרדלים יצביעו לכם.
דנה | 22-12-2019 15:32
לא יעזור למשפחת מלמד
17
אתה ופרץ תהיו חתומים על קבורת הציונות הדתית
אתה גם משקר | 22-12-2019 15:33
אתה יודע מצטין שבצלאל ביקש פריימריז מהרגע הראשון , כדי להחזיר את אמון הציבור ולגייס אותו להצבעע אתה קובר קבורת חמור את כולנו. אתה מוזמן לפריימריז גם עכשיו אם יש לך זכר לאומץ, בצלאל מוכן, איזה קטע.
18
ומה יהיה קורה אם סמוטריץ היה מקדים את הרב רפי
דנה | 22-12-2019 15:35
וחותם עם עוצמה יהודית. ערוץ 7 היו מאתרגים את המהלך. כמה צביעות!
19
"לא עדכנו" את מוטי יוגב, הרבנים והציבור?
לא הבנתי | 22-12-2019 15:40
אתם מעדכנים ולא מגיעים להסכמה עם כולם? מי אתם בכלל? אתה חושב שאף אחד לא מבין שאתה זה שפיתית את רפי פרץ עם זה שהענקת לו אץהנהגה שאף אחד לא הסמיך אותך להעניק לו?
20
תפנימו בן גביר שתול השמאל להרס הציונות הדתית!
בן גביר שמפניה | 22-12-2019 15:44
בן גביר שתול עוד לא הבנתם??? שתול של השבכ
ואתה שתול של סמוטי.
מוטי | 22-12-2019 16:24
בחור עדין נפש צנוע ולא מתלהם, בעל עבר צבאי עשיר ,הוא מוכן לוותר על המקום הראשון במפלגה שתארח אותו ולהסתפק במועט במקום השני ברשימה ותיק בכיר ממש המינימום שבמינימום בהתאם לתכונת הצניעות שכל כך מאפיינת אותו. הוא מתחייב להורות ל 100 רבנים בראשות רבני בשבע שיביעו תמיכה במפלגה שתארח אותו ויורו על חובה הלכתית לתמוך בה, בנוסף הוא מתחייב להורות לערוץ 7 להלל לשבח ולפאר את המפלגה המארחת ולהשפיל כל מפלגה אחרת. מיועד למפלגות מהירות החלטה וחסרות שיקול דעת. רלוונטי לבחירות הקרובות בלבד . לאחר הבחירות הוא כבר יחפש מפלגה מאחרת אחרת. אין שום רלוונטיות למצע המפלגה המארחת . הזדרזו הוא בלחץ
איזו פרשנות.....
התמים | 22-12-2019 16:00
כל אחד מפרסם את דמיונותיו. בן גביר בטוח כבר שיכהן כשר, ומדמיין 15 שפטלים בעליון... רק זה חסר לנו. בתכלס, נקווה שאף רשימה שבן גביר חבר בה לא תעבור את אחוז החסימה. למרות שהרגילו אותנו שהוא לגיטימי - הוא ממש לא, אף שהוא מתגאה בכך שבית המשפט ( בן גביר נאחז בבית המשפט.... ) לא פסל אותו.
21
העם לא איתכם, העם רוצה את סמוטריץ' בראש
יעל | 22-12-2019 16:08
ולא פחדנים שאין מאחוריהם אפחד או אלופי ספינים שיקריים
סמוטריץ שפן
חיים | 22-12-2019 16:26
שיבוא לפריימריז כללים מול נעם ועוצמה. הוא יקבל מקום בעשריה השניה....
את לא העם
דוד | 22-12-2019 16:22
די לדימיונות שהעם רוצה את סמוסטריץ. הוא דוחה כל בר דעת עם ההתלהמות שלו ודיבורו הגס וחוסר נאמנותו אפילו לאורי אריאל. לא מצביע ברשימה בה סמוסטריץ חבר בה. העם רחוק מלהיות איתו ומעדיף בכל זאת בן גביר עליו שהוכיש לו גם כן ציבור אחוריו ולא כמו סמוסטריץ
22
סמוטריץ שווה 5000 קולות+משפחת מלמד
לוי | 22-12-2019 16:29
סמוטריץ חטף שחמט מהרב רפי שמבין קצת יותר ממנו איך עושים פוליטיקה. אם לא מתאים לו, יש עוד הרבה שיקפצו על המקומות... צריך לתת לו 24 שעות להחליט ואז לחתום עם גורמים נוספים. אפשר להביא את דניאלה וייס למשל
אנשי הרב מלמד לא שווים אפילו 2000 מצביעים!
טעות במבקרים בהסכם | 23-12-2019 9:12
די לסיסמאות. צקומה לא שווה כלום של כלום כאשר מעולם לא עמדו למבחן פוליטי
23
סמוטריץ הוא תינוק שרוצה תשומת לב
דנה | 22-12-2019 16:35
מה שמנחה אותו זה הגאווה המטורפת שלו. מבחינת הציבור החרדלי, סמוטריץ הוא אפיזודה פוליטית חולפת. מקווה שהוא ילך לימין החדש, למרות שאני לא מאמין שיקחו את הדרעק הזה
24
הרב לאו ועופרן זה כל מה שיפה בציונות הדתית
ללל | 22-12-2019 16:56
אנשים אמיצים, אמיתיים שלא טומנים את הראש בחול ומשחקים בנדמה לי. בן גביר קורא להם מצביעי מרצ - אז שיקרא. הוא אומר את זה כי באופיו הוא פרובוקטור שצריך תשומת לב וגם קצת מתוך קנאה.
25
שקר
נעם | 22-12-2019 19:51
ההסכם כיום קובע כי אמנם פרץ בראש אך התפקיד הראשון הוא לסמוטריץ, בהסכם כרגע מופיע כי בחירת התפקידים לפי סדר הרשימה, כך שפרץ הראשון, אדון בן גביר, זה לא משמר את מעמדו של סמוטריץ.
26
תמשיך לייצג את ברלנד יא רודף בצע
תוכו | 22-12-2019 20:34
מתייוונים
27
מי אתה בכלל?0 מנדטים יש לך,לכן ברחת מפריימריז
בן גבר האפס | 23-12-2019 13:24
השארת לו?? מי אתה שתשאיר לו?? אין לך שום תומכים יה פחדן מאחז עיניים. כל פעם אותם בדיות שאתה מוכר לציבור ובהזדמנות הפז הראשונה שהיתה לך להוכיח נטו בלי וויכוחים מה אתה שווה בציבור, זחלת לפרץ הטיפש והמגלומן וכרתת על ההסכם הכי מסריח שראיתי, שגם במפאי היו מתביישים בו, כדי לשריין לדביל מקום 1 ולך כסא בלי להתמודד. מקווה שיהיו 61 מנדטים אחרי חבירה של תקומה לימין החדש או נועם, ושאתם שני קנאים ושקרנים עלובים תישארו כרגיל אצלך בחוץ. אגב, לפרץ יש תומך וחצי בערך בעצמו.
28
צמד נוכלים קנאים מנסים לדחק את סמוטריץ המוכשר
בצלאל,אחריך לאן שתלך | 23-12-2019 13:29
צמד נוכלים קנאים שמנסים בכח לדחוק את סמוטריץ' המוכשר. בצלאל, לאן שתלך אנחנו איתך!
29
סמוטריץ הוא אפס במלוא מובן המילה
לוי | 23-12-2019 15:08
הוא ומשפחת הפשע מלמד יהרסו את כל הציונות הדתית בשביל לשמר את כוחם הפוליטי. מקווה שהציבור יתפקח ויבין שערוץ 7 של משפחת מלמד זה מאפיה.