בקבוצה סגורה מעדכן שר הביטחון נפתלי בנט, את הקמפיין הנסיוני של הימין החדש לימים הקרובים: "הוא יכוון למצביעי ימין רך שחונים בכחול לבן ואצל ליברמן". במקביל, בונה את צוות ניהול האסטרטגיה והקמפיין, הוא יעמוד בראשו.

"חברים, בזמן הקרוב אנחנו נצא ב״קדם-קמפיין״, שזה בעצם לתקופה ראשונית של מספר ימים", הודיע לחברי הקבוצה. "כאשר אנחנו עדיין בשלב ראשוני מאד של התארגנות".
"הטלפון שלי מופגז": לחץ על שקד לרוץ בפריימריז
על קהל היעד הוא אומר: "יכוון למצביעי ימין רך שחונים בכחול לבן ואצל ליברמן". לבסוף מעיר בנט לחברים כי הוא "מבקש כמובן לא להוציא מכאן עד שנשיק".
אתמול הודיע בנט על פתיחת מפקד ארצי לשורות המפלגה. המטרה: פתיחת השורות והרחבת פעילות השטח של המפלגה כחלק מההיערכות למערכת הבחירות הקרובה. במסגרת המפקד המתפקדים ישלמו דמי חבר שנתיים בסך 60 ש״ח ובהתאם יקבלו תעודת מתפקד שתקנה להם חברות רשמית בתנועה, אך לא יתקיימו פריימריז בבחירות הקרובות.
תגובות
כיפה סרוגה מטמאים את עם ישראל בשחיתות ושפלות מטמאים מטמאים מטמאים מטמאים מטמאים מטמאים ומשחיתים את עם הקודש בשפלות ובסחי של שוחד מרמה והפרת אמונים בחסות מתנחלים.
גם וגם זה לצאת קרח בנט חייב לבנות מסר אחיד הוא לא יכול לפנות לימין הרך ומאידך לצאת בהצהרות קיצוניות בענייני בטחון ומשפט. למסר המתון בענייני דת ומדינה יש ציבור מסורתי רחב ובשל לכך. רוב הציונות הדתי היא מכילה פתוחה וליברלית. לשם כך צריך תוכנית עבודה
בנט וחניה חונה בחניה כפולה גם ימין,גם ליברל,גם ציוני,גם שיוויוני,גם מקרב. גם וגם וגם וגם וגם = כלום. הנה, בוא נפוץ את בועת הגם וגם - האם אתם בעד תחבורה ציבורית ומרכולים פתוחים בשבת ? האם אתם בעד מתווה הכותל ? חוק גיוס ושיוויון בנטל לכולם ? פופ, התפוצצה הבועה