מבזקים
סרוגים

סקר מנדטים: הליכוד וגוש הימין גדלים; ליברמן נחלש

סקר מנדטים חדש מעלה התחזקות של מפלגת הליכוד ושל גוש הימין בכלל בעוד ישראל ביתנו של אביגדור ליברמן נחלשת מעט. הציונות הדתית בצרות. נתניהו מנצח את גנץ בשאלת ההתאמה

י"א כסלו התש"פ
סקר מנדטים: הליכוד וגוש הימין גדלים; ליברמן נחלש

סקר מנדטים חדש שמתפרסם הבוקר (שני) ב'כאן 11', מעלה התחזקות של מפלגת הליכוד ושל גוש הימין בכלל בעוד ישראל ביתנו של אביגדור ליברמן נחלשת מעט. עם זאת, תמונת הגושים לא מעניקה לאף אחר מראשיהם 61 מנדטים להקמת ממשלה.

על פי הסקר, לו הבחירות היו נערכות היום, הייתה מפלגת 'כחול לבן' מקבלת 35 מנדטים. אחריה הליכוד עם 34 מנדטים. הרשימה הערבית המשותפת היא המפלגה השלישית בגודלה עם 13 מנדטים.

סקר מנדטים: גוש הימין מתקרב ל- 61 בלי ליברמן
סקר מנדטים: גוש הימין מתקרב ל- 61 בלי ליברמןצילום: סקר מנדטים: גוש הימין מתקרב ל- 61 בלי ליברמן

מפלגת יהדות התורה מקבלת 8 מנדטים. ש"ס 8 מנדטים. ישראל ביתנו של אביגדור ליברמן נחלשת מעט ומקבלת 7 מנדטים. הימין החדש של שר הבטחון נפתלי בנט מקבל 6 מנדטים. העבודה- גשר 5 מדנטים, המחנה הדמוקרטי 4 מנדטים בלבד. איחוד הימין ועוצמה יהודית לא עוברות את אחוז החסימה.

על פי החלוקה לגושים: גוש המרכז- שמאל- ערבים- 57 מנדטים. גוש הימין חרדים- 56 מנדטים. ישראל ביתנו- 7 מנדטים.

סקר: אלה תוצאות הבחירות אם סער הוא יו"ר הליכוד
סקר: אלה תוצאות הבחירות אם סער הוא יוצילום: סקר: אלה תוצאות הבחירות אם סער הוא יו

עוד עולה מהסקר כי 41% אחוזים מן הנשאלים מעדיפים את בנימין נתניהו כראש ממשלת ישראל, אך בני גנץ רושם התחזקות ומקבלת תמיכה של 38% מהנשאלים. על פי הסקר, 17% ממצביעי כחול לבן מעדיפים שגדעון סער, ולא בני גנץ, יהיה ראש ממשלה.

בנימין נתניהו הימין החדש נפתלי בנט סקר סקר מנדטים