השמחה הייתה מוקדמת?

ועד ראשי האוניברסיטאות (ור"ה) הגיש לבג"צ בקשה למתן צו ביניים שיורה למפקד הצבאי ביהודה ושומרון, האלוף ניצן אלון, שלא לאשר את החלטת המועצה להשכלה גבוהה להכרה באוניברסיטה באריאל.

באגודת הסטודנטים של האוניברסיטה החדשה, מוחים על המהלך של ור"ה, וטעונים כי "ור"ה אינו מייצג את עמדת הסטודנטים בישראל ובצעד זה מהווה חלק משלל צעדים בעייתיים ביותר שנקטה ור"ה כדי למנוע את ההכרה באוניברסיטת אריאל בכל מחיר."

"אנחנו רוצים להודיע בזאת כי יש אוניברסיטה באריאל והיא מוצדקת, חוקית ועניינית", אומר שי שחף, יו"ר אגודת הסטודנטים באריאל. "את השלט כבר החליפו, גם הלוגו שונה ואין יותר מקום לבלבול ותהיות".

ייתכן ובור"ה כבר איחרו את הרכבת, כי כפי שפורסם ב'סרוגים' הבוקר (ג') חתם האלוף ניצן אלון על המסמכים המאשרים את המוסד האקדמי באריאל כאוניברסיטה.

בינתיים כבר הוחלף השלט בכניסה מ"המרכז אוניברסיטאי יהודה ושומרון", "לאוניברסיטת אריאל בשומרון" וסטודנטים מאושרים מצטלמים ללא הרף בסמוך לשלט החדש.