מתן כהנא לסרוגים: הימין החדש לא תרוץ בפריימריז הפתוחים
ח"כ כהנא נגד פריימריז פתוחים שדורש סמוטריץ': "אין לנו מה לחפש שם, הימין החדש לא מפלגה רק של הציונות הדתית". על הבחירות: "בשורה טובה לימין החדש, ועדיין נעשה הכל למנוע אותן"

חה"כ מתן כהנא מהימין החדש יוצא נגד פריימריז פתוחים שדורש השר בצלאל סמוטריץ': "אין לנו מה לחפש בכאלה פריימריז" ועל בחירות שלישיות: "בשורה טובה לימין החדש, ועדיין נעשה הכל למנוע אותן".
אתם תהיו חלק מפריימריז פתוחים למפלגה ציונית דתית?
ממש לא, אנחנו הימין החדש זה לא מפלגה רק של הציונות הדתית, אני מפלגה שפונה לציונות דתית אבל גם לכל הימין הערכי והאידאולוגי שיש בישראל, אנחנו הרבה יותר רחבים מהציבור הדתי. אין לנו מה לחפש בכאלה פריימריז".
בשביל הימין עדיף לנו לרוץ לבד, אנחנו רואים שש הרבה כוח לימין החדש. יש הבנה בציבור של הציונות הדתית, המון אהדה לערכים ולתפיסות עולם שאנחנו מייצגים. בחירות אם תהיינה דווקא מבחינת הימין החדש זו בשורה טובה ועדיין אנחנו אנחנו עושים הכל כדי להימנע מבחירות".
בנט דוחף לממשלת אחדות ואיילת מנסה ללחוץ דרך ליברמן לממשלה צרה".
על החוק מניעת שביתה בשירותים חיוניים: כשהגשתי את הצעת החוק, לא ידעתי שימיה של הכנסת ספורים, ובכל זאת טוב לעלות את החוק ומשם לעלות אותן למודעות הציבורית. הליכוד קצת שבוי בוועדים, יודעים על התפקדויות ענק לליכוד ולכן הם לא יכולים להוביל את החוק הזה יחד איתנו, אבל מי שכלכלה חופשית וליברליות חשובה לליבו יכול למצוא אותה בימין החדש".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו