יום שלישי להתקפות אחד על השני של יו״ר שס, השר אריה דרעי נגד אביגדור ליברמן. הערב (שני) מאשים דרעי את ליברמן בפוליטיקה צרה, וקורא לממשלת אחדות בלעדיו.
דרעי משרטט את ההתהפכות של ליברמן: "אמרתי לפני כשבועיים בישיבת ראשי גוש מפלגות הימין בכנסת שאביגדור ליברמן, עושה הכל לטרפד הקמת ממשלת אחדות והוא האחראי הראשי לכך שישראל הולכת לבחירות בפעם השלישית. מאז קיבלנו הוכחות נוספות לכך. בכל פעם שיש התקדמות בשיחות בין הליכוד לכחול לבן, ליברמן פועל לטרפד אותן בעורמה, מוליך שולל את נתניהו וגנץ ואז מאשים אותם בכך שהולכים לבחירות".
לדברי דרעי: "כשצוותי המו״מ של כחול לבן חידשו את המו״מ לפני כשבוע, ליברמן מיהר להודיע כי יחתום לשתי המפלגות על ארכה של 14 ימים כדי להקים ממשלה. כשהמו״מ בין הליכוד לכחול לבן התפוצץ, הודיע ליברמן כי לא יחתום לשתיהן. הבוקר שמע ליברמן כי נתניהו וגנץ עומדים להיפגש אחר הצהריים כדי לנסות להקים ממשלה ולמנוע בחירות, ופתאום הוא דואג להדליף שהוא שוקל לחבור לממשלת ימין".
דרעי מוסיף, "ניסיון נוסף שלו למנוע הקמת ממשלת אחדות ולהוביל את ישראל לבחירות שלישיות. ליברמן אחראי לכך שאין היום ממשלת אחדות. ליברמן אחראי לבחירות שלישיות שגרמו לנזקים גדולים ועלולות לגרום לנזקים נוספים של מליארדי שקלים למשק ולשיתוק של המדינה. ליברמן עושה זאת אך ורק משיקולים פוליטיים צרים ואישיים שלו. אני מקווה שנתניהו וגנץ יבינו זאת ויקימו ממשלה רחבה וטובה למען העם והמדינה".

מה דעתך בנושא?
31 תגובות
8 דיונים
יוסי
הראשון שאסור לתת לו לכהן בממשלה זה דרעי הפושע
14:41 04.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
הרב קוקו
שני נוכלים
14:26 04.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ג
נו דרעי, איפה הפרייאר הזה שיציל אותכם פינגווינים, אה? איפה מתחבא הה'ההה שלכם נו?
13:55 04.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
קארמה
אנחנו קוראים לממשלת אחדות בלי דרעי ף, כל הכלא ועדיין בלי שכל, רק ליברמן יעשה סדר.
13:09 04.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לולו
סוף סוף אחד שמבין את הקומבינציות של הדב הרוסי .צודק בהחלט הרב דרעי .ליברמן הוא מיסטר ג'קיל ומיסטר הייד .רוצה גנץ ומתנער מביבי רוצה ביבי ולא מעונין בגנץ .רוצה אחדות...
סוף סוף אחד שמבין את הקומבינציות של הדב הרוסי .צודק בהחלט הרב דרעי .ליברמן הוא מיסטר ג'קיל ומיסטר הייד .רוצה גנץ ומתנער מביבי רוצה ביבי ולא מעונין בגנץ .רוצה אחדות ומעונין בפרוד .דיזרקו אותו מן הארץ כבר לך לעזאזל ךלמקום ממנו באת . יורק לבאר ממנה דתה צבוע שכמוך . רוצה אחדות ומעונין צצמנניייימממממ
המשך 08:49 04.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אב
רשע האיש אבל השם משתמש בו למנוע מימין השקר לעלות שוב ולפגוע בעם ישראל מושחתים הביתה זמנכם עבר
05:13 04.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוסי
גם לא ללכת לצבא וגם לקבל כספים, האם זה לא גזל.......
19:24 03.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חוזה לך ברח
דרעי גפני וליצמן מרעילי הבארות האלה. תאוות שלמונים ומשמנים לחברה החרדית בלבד. אני אעבוד והם ינוחו על כספי משלמי המיסים. אלה הורסי המדינה. יש להקים ממשלה רק ליכוד וכחול לבן. בלי שאר המחבלים.
19:10 03.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ירון
תגובתך היתה מתקבלת בברכה בגרמניה לפני 70 שנה
21:16 03.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
סעדיה
לפנסיות עבור עולים, זה לא לדאוג למגזר שלך בלבד?! ושהחכ''ים הערביים קיבלו תכנית חומש מטורפת רק עבור המגזר שלהם זה לגיטימי?! ורק שדרעי וליצמן דואגים למגזר שלהם זה לא? למה מי ידאג להם? לפיד? ליברמן?
08:48 04.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוסי
אסור לתת ליברמן פרס על הנזק העצום הכספי שגרם לעם .
18:19 03.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
הנערה מערל
אז סגור ונצור לשונך כי דברי ערלים ופושעים בפיך
18:12 03.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אלי
תקרא חדשות קצת משועמם
21:13 03.12.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר