חדשות המגזר

הרב רפי, בנט ושקד חוברים לליכוד, מה דעתך? צפו

יו"ר הבית היהודי הרב רפי פרץ, השתתף בועידת חינוך לאומי והתייחס לתזוזה הפוליטית במפלגות הסרוגות, כשבנט ושקד חברו לליכוד בתמורה למינוי של בנט לשר

הרב רפי, בנט ושקד חוברים לליכוד, מה דעתך? צפו
צילום: (צילום: עטרה גרמן, סרוגים)

יו"ר הבית היהודי שר החינוך הרב רפי פרץ, השתתף בועידת החינוך הלאומי של מקור ראשון ומרכז ישיבות ואולפנות של בני עקיבא, והתייחס לתזוזה הפוליטית במפלגות הסרוגות, כשבנט ושקד חברו לליכוד בתמורה למינוי של בנט לשר הביטחון.

חדשות סרוגים

הרב רפי כנס מקור ראשון
הרב רפי כנס מקור ראשון

"אני הצבעתי בעד בנט שיהיה שר ביטחון, אני חושב שהוא אישיות ראויה. הביטחון במדינת ישראל זקוק למישהו שיעבוד מסביב לשעון. אמרתי לו שאני לימינו. אני בטוח שהוא יעשה דברים טובים." אמר הרב רפי.

על דברי שותפו לסיעה, שקרא לשקד לחזור לבית היהודי: "ההנהגה של הימין החדש, איילת ונפתלי החליטו ללכת לליכוד, להתערות שם. אני מאחל להם בהצלחה ומכבד את ההחלטה שלהם".

"עכשיו מתברר שהציונות הדתית שהתחילה עוד מימי הרב ריינס, יש לה דרך. אני מקווה שבזמן הקרוב נברר את האידאולוגיה שלנו, נניף את הדגלים ונחזיר את כולם הביתה."

לשאלת המראיין ישי הולנדר, האם אתה חרד"לי?

השיב הרב רפי, "אני שומר שבת, מניח תפילין, מתפלל 3 פעמים ביום אם זה חרד"לי- אז אני חרד"לי"

תגובות

7
5
זרוק עצם
11.11.19

הב הב רפי כלב נובח לא נושך

4
מוטי
11.11.19

הרב רפי הציבור רוצה פריימריז, לא ועדה זיבורית

1
מר חשוון
12.11.19

מזמן היה צריך לבעוט החוצה את בנט ושקד הם היו ''עין רעה'' בימין.

3
ניתן לציבור לבחור. ללא ועדות!
11.11.19

פריימריס פיתרון יחיד הוגן ואמיתי. לכולם יחדיו. כל הזרמים ביהדות הדתית לאומית יציגו את יכולותיהם לאימון הציבור!

1
יעקב
12.11.19

מי ישלם? פריימריז עולים ביוקר