
השר לשעבר, איש הליכוד דן מרידור ניתק הבוקר (שלישי) במהלך ראיון לרדיו, 'קול ברמה' לאחר שאמר כי נתניהו מנסה להשיג חסינות בכדי להימנע מהגעה למשפט בתיקים נגדו, ונשאל שוב ושוב כיצד – אך לא נענה בתשובה.
בפתח הראיון התבקש מרידון להתייחס למציאות הפוליטית המורכבת: "אני לא יודע לאן זה יכול להתגלגל, זה מזיק לנו ולא מכובד. מכביד על תפקוד הממשלה והכנסת וחבל שזה כך. אני לא יודע איך זה ייפתר".
בהמשך האשים את נתניהו שלא מרכיב ממשלה בגלל החקירות נגדו: "ראש הממשלה הנוכחי שואל את עצמו לא איך להקים ממשלה אלא איך להבטיח הימלטות מהדין, אני מניח שכל עוד לא תובטח לו חסינות הוא יצטרך לעמוד למשפט, ואם יתברר אם חס וחלילה כי הוא עבר עבירות או שמא לו, כל עוד זה לא יוכח הוא לא ירצה להקים ממשלה", טען.
לדבריו, "כל אדם הגון היה נוהג אחרת, לא רק אני".
הראיון התלהט בהמשך כשמרידור טען נגד המגיש יקי אדמקר כי יש לו "דעה מראש". בתגובה, הוא נשאל על ידי המגישים אם יכול להיות שדווקא לו, יש פוזיציה מאד מסויימת מראש על ראש הממשלה נתניהו. הוא סירב לענות והשיב שהמראיינים לא מקשיבים לדעתו וניתק את הטלפון.
ביבי הוא לא אדם פרטי, הוא שייך לעם שלו. רוב העם היהודי, לא מוכן שביבי יתנהג כשאר כל האדם. לא מוכנים שיתפטר, לא מוכנים שיוותר, לא מוכנים שיתפשר על עקרונות העם. רוב העם רוצה לכסח את הצורה של אלה שרודפים, את מנהיגם הנבחר. רוב העם מוכן שמנהיגם יקבל עוד סיגרים, ועוד חמגשיות, ושיתפנק על חשבונם כמה שיותר. לכן רוב העם היהודי, מאוחד חזק בבלוק, של 55 מנדטים מתוך 107, שזה רוב מוחלט של 52 אחוז.