מבזקים
סרוגים

אביב אלוש למען העגונות: "צריך לעזור לנשים האלה"

יצאנו לפגוש על הסט את אביב אלוש ויוצרי הסדרה החדשה "מתיר עגונות" של כאן 11. אז איך אלוש מרגיש בתלבושת חרדית? ואיזה מסר יוצרי הסדרה מקווים להעביר לצופים ולרבנות? צפו

אביב אלוש למען העגונות: "צריך לעזור לנשים האלה"
אביב אלוש למען העגונות: "צריך לעזור לנשים האלה"

"מתיר עגונות" סדרת הדרמה החדשה של כאן 11 בכיכובו של אביב אלוש מביאה את סיפורן של נשים מסורבות גט למסך.

הגענו לביקור מיוחד על סט הצילומים, כדי לגלות איך אלוש מרגיש להיות בתוך דמותו של הרב יוסף מוראד ובעיקר איך אפשר ליצור סדרה על נושא כל כך רגיש ומורכב.

עבור התפקיד נאלץ אלוש להחליף את הלוק לחזות חרדית, כולל חליפה שחור לבן. "אני כבר הרבה זמן בתוך הבגדים האלו, יום יום" מספר אלוש לסרוגים "זה מגניב, מצחיק. התגובות של האנשים, אני עצמי כבר התרגלתי, אבל אנשים מסביב אומרים מוזר לראות אותך ככה".

צפו בכתבה המלאה: 

"צריך לעזור לנשים האלה ולא להקל ראש"

אביב אלוש הוא יוסף מוראד, רב-בלש-פסיכולוג, שתפקידו לשחרר נשים עגונות – לאתר בעלים סרבנים, ולגרום להם לחתום על גט. בהדרגה מגלה הרב מוראד שהתעלומה הגדולה מתרחשת מול אשתו חנה, השומרת סוד שמאיים על הזוגיות שלהם.

אביב, איך היה עבורך להיחשף לנושא המורכב הזה?

"תשמעי זה עולם מטורף. יש סיפורים שאתה אומר לעצמך: 'לא יכול להיות שזה קיים', 'לא יכול להיות שעדין בן אדם בורח והאישה לא יכולה להתחתן' זה נראה לי מאוד הזוי ובגלל זה דווקא הרב יוסף שאני מגלם אותו מביא איזה שהוא משהו שהוא מנסה באמת לשנות את ההתנהלות.

למרות שהבנתי ואני יודע שברבנות היום, הרבה דברים מנסים לשנות ומנסים להקל על הדבר הזה ועדין בעייני יש סיפורים נוראיים. צריך לעזור לנשים האלה ולא להקל ראש בזה אפילו לא במעט, בנושא הזה וגם בעוד מאות נושאים".

צפו: כשאביב אלוש הפך ל'מתיר עגונות' | פרק 1
צפו: כשאביב אלוש הפך ל'מתיר עגונות' | פרק 1צילום: צפו: כשאביב אלוש הפך ל'מתיר עגונות' | פרק 1

בכל יום רביעי, בשעה 22:15 בכאן 11

אביב אלוש כאן 11 מגזין סרוגים לסופ"ש מתיר עגונות