המזרח הפרוע: במשטרת ישראל ממשיכים במבצעי האכיפה ביהודה ושומרון. במהלך סוף השבוע והחג עסקו שוטרי ומתנדבי התנועה ביהודה ושומרון, בפעילות אכיפה לצד מתן שירות למשתמשי הדרך וטיפול בעומסי תנועה. השוטרים נערכו בכבישים, הזרימו את התנועה וטיפלו במגוון אירועים כחלק ממתן שירות במטרה להקל על הנהגים בדרך ליעדם.
במסגרת פעילות האכיפה נרשמו 613 דוחות תנועה, עיקר האכיפה התמקדה בתפיסת נהגים הנוהגים בכביש באופן המסכן את ציבור משתמשי הדרך, בריונות וסיכון חיים.
20 רישיונות נהיגה נפסלו. 10 כלי רכב הושבתו. 15 כלי רכב נאסרו לשימוש. ניתנו 92 דוחות בגין שימוש בפלאפון. ניתנו 85 דוחות בגין מהירות מופרזת ו-123 דוחות בגין עקיפות.
תגובות
דוחות המשטרה ברור לקוראים שיש בעיה עם הכבישים שלא תואמים את המהירות אומאת אופי הנסיעה לכן יש עקיפות, מהירות של 90 נחדבת מהירות מופרזת כי מותר רק 80. לכן לא מדובר בהישג למשטרה, במקום לפתורמאת הבעיה תופסים אזרחים.
99 אחוז של מפירי החוק הם פלסטינים-מפחדים מהם כל הדוחו''ת הם זורקים לאסלה. מעולם לא נשפט ערבי בבית המשפט על הפרות חוק בכבישים. מעולם לא נחקרו הפלסטינים על ''אינתיפאדאת הדרכים'', בהם נרצחו מאות יהודים