חדשות ברנז'ה

עמית סגל ניצח במשפט הדיבה נגד יצחק לאור

משפט הדיבה של עמית סגל נגד יצחק לאור שכינה אותו א. היטלר והשווה אותו לנאצים, הסתיים בפשרה לפיה לאור יתנצל בדף הפייסבוק שלו בפני סגל ויפצה אותו בסכום חסוי

עמית סגל ניצח במשפט הדיבה נגד יצחק לאור
צילום: הדס פרוש/ פלאש90

משפט הדיבה של עמית סגל נגד יצחק לאור הסתיים בפשרה לפיה לאור יתנצל ויפצה את סגל.

חדשות סרוגים

בסרוגים פרסמנו לפני חצי שנה, כי עיתונאי 'חדשות 12' עמית סגל החליט לתבוע את לאור על סך 140,059 ש״ח, לאחר שזה פרסם תמונות של סגל בפייסבוק וכתב עליו "א. היטלר".

הפוסט בפייסבוק של יצחק לאור נגד עמית סגל (הפוסט בפייסבוק של יצחק לאור נגד עמית סגל)

הסערה הנוכחית החלה לאחר שסגל כתב טור בידיעות אחרונות שפורסם ביום שישי האחרון, על כך שהשמאל נשען בלי משים על גוש חוסם של המפלגות הערביות, בל"ד ואחרים. לא פחות משישה מאמרים שונים נכתבו בעיתון 'הארץ' נגד עמית סגל. רוגל אלפר כתב על עמית סגל שנהפך "סנגורם של הכהניזם בלב המיינסטרים התקשורתי", "עמית סגל, מומחה לטרור" כתבה פובליציסטית תומכת בל"ד אורלי נוי, "אשריך סגל שאתה בנו של טרוריסט יהודי" כתב עליו עודה בשאראת ועוד. וכאמור הגדיל לעשות יצחק לאור שכינה אותו נאצי בחשבון הפייסבוק שלו ועל זה סגל לא התכוון לשתוק.

בעקבות הליך גישור בין הצדדים, אימץ פסק הדין את ההסכמה בין הצדדים לפיה לאור, יתנצל בפני סגל בעמוד הפייסבוק שלו, ויפצה אותו בסכום שלא יפורסם בתוך 45 יום. השופט כאמור נתן תוקף משפטי לפשרה ובכך למעשה הסתיים העניין.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

7
7
יעל
25.09.19

לשמאל מוצר הכל לשמאל יש חופש ביטוי לימין כל ביטוי הוא הסתה. יחי הליברליזם. צביעות.

6
יואל
25.09.19

מה לא ברור חוץ מלליברמן ולפיד אסור להגיד היטלר על אף אחד....זה פסק ההלכה

5
אורי
25.09.19

חחחה יש שופטים בירושלים אהה ישמאלנים או.. שלא