מתכון לטארט תפוחים אישי 

מנות: 8 טארטים | פרווה

מצרכים:
3 תפוחים
1 בצק עלים
חצי מיץ לימון
1 כף סוכר
1 כף קינמון

לקישוט: דבש/ אבקת סוכר

הוראות הכנה:

1. קלפו וחתכו את התפוחים לשניים, הוציאו את הליבות ופרסו את התפוחים לפרוסות דקות מאוד.

2. הניחו את התפוחים בקערה עם מים קרים וחצי מיץ לימון.

3. חממו את התפוחים במיקרוגל במשך שתי דקות בכדי להפוך אותם לרכים יותר.

4. לאחר שהתפוחים התקררו, ספגו את הנוזלים בעזרת נייר סופג.

5. רדדו את בצק העלים וחתכו לרצועות ברוחב 8 או 9 ס"מ.

6. הניחו את התפוחים לאורך החלק העליון של הרצועות, אחד על השני, במרווחים של 1 ס"מ. (ראו תמונה מתחת)

קל ויפה (צילום: שטארסטוק)

7. קפלו את החלק התחתון של הרצועות מעל עצמן ועטפו אותן בזהירות כדי ליצור שושנה. הניחו אותן במגש עם נייר אפייה ופזרו מעל מעט קינמון וסוכר.

8. אפו את השושנים בתנור במשך כ-15 דקות (בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות) עד שהבצק יקבל גוון חום מוזהב.
הוציאו והגישו

9. ניתן לקשט עם מעט אבקת סוכר או זילוף דבש סמוך להגשה

חג שמח ושנה טובה!

==============

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka