בסביבת נתניהו אומרים הערב (שני) לסרוגים כי אין לימינה והחרדים מה לדאוג. גם בימינה נשמעו הערכות דומות, אך מסופקות לגבי ההמשך של המשא ומתן במידה ויבשיל מול כחול לבן.
בתוך כך, ראש הממשלה נתניהו עידכן טלפונית את ראשי בלוק המחנה הלאומי בפגישתו עם נשיא המדינה ועם בני גנץ, והדגיש לדבריו כי היא "הייתה עניינית".
מבחינת נתניהו, הוא ייצג את כל מחנה הימין, פועל בשמו ומנהל מטעם כל הבלוק את המשא ומתן. "אני מחוייב למה שהבטחתי לכם", אמר בשיחה בה השתתפו השרים רפי פרץ ובצלאל סמוטריץ', נפתלי בנטף יעקב ליצמן, משה גפני ואריה דרעי.
ההבהרה נדרשה לאחר שעם סיום הפגישה אצל הנשיא, הוציא נתניהו יחד עם יו"ר כחול לבן בני גנץ הודעה משותפת. לפיה, "שוחחו בניהם על הדרכים לקדם את אחדות ישראל". ויתרה מכך, צוותי המפלגות של המשא ומתן ייפגשו מחר להמשך הדיונים בניהם.
כמו כן, הנשיא הזמין את השניים לפגישה נוספת ביום רביעי בערב במעונו בירושלים. בפגישתם הבהיר הנשיא כי בתום סבב ההתייעצויות לא קיים מועמד מובהק שזכה לרוב של 61 חברי כנסת להרכבת הממשלה, ועל כן, מרחב שיקול הדעת השמור לו גדול מתמיד.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
במהלך היומיים האחרונים, המליצו מפלגות הימין והחרדים על נתניהו אצל הנשיא. איילת שקד אמרה מוקדם יותר כי "אנחנו רצינו להקים ממשלת ימין אבל הבוחר חשב אחרת, לימין אין רוב ללא אביגדור ליברמן. נדרשת סוג של ממשלת אחדות וכדי שזה יקרה ראשי המפלגות, בעיקר מהמחנה השני, צריכים להבין שאין חרמות".
מה דעתך בנושא?
11 תגובות
4 דיונים
אחד שיודע טוב
אז אני מתחיל לדאוג. הוא הולך למכור את הימין (ואם צריך אז גם את החרדים). מרדים את כולם עכשיו.
08:53 24.09.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
משה
גנץ לא ירצה לקבל את "הסמוטריצים"
09:16 24.09.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אין אמון באדם לא מאמ
וזרקו את האיחוד הלאומי
08:16 24.09.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ימני
אם ביבי אומר אין מה לדאוג=מוכר אותנו לגנץ.
00:55 24.09.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
משה
.
09:15 24.09.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בארי
מה ישאר לאיילת?
00:12 24.09.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
צה
לא היו 24 שרים. 20 גג ואז ימינה תקבל סגן שר החקלאות והעיקר שביבי יקבל חסינות.
00:47 24.09.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מאיר
את ליברמן ולפיד חייבים להשאיר בחוץ.....
22:57 23.09.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אני לא
וממליץ גם לגנץ לא להאמין לאף מילה שיוצאת מהפה של האדם הזה.
22:48 23.09.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
תקע בשופר גדול
להתחיל מעתה לגיבוש המפלגות הדתיות. [לזרוק את בנט ושקד למפלגת העבודה]
06:47 24.09.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שלמה וינר
בנימין נתניהו, הי"ו, נקי כפיים ובר לבב.
07:52 24.09.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר