מבזקים
סרוגים

אוחנה: "תוך 24 שעות אמנה מנכ"ל למשרד המשפטים"

שר המשפטים אמיר אוחנה אמר הערב כי ימנה מ"מ למנכ"ל משרד המשפטים תוך 24 שעות, עוד אמר אוחנה: "אנחנו לא דור הנסיכים, לא מרכינים ראש בפני אליטות משפטיות ושמאלניות"

י' אלול התשע"ט
אוחנה: "תוך 24 שעות אמנה מנכ"ל למשרד המשפטים"

בכנס בחירות הערב של המכללה למדינאות, הצהיר שר המשפטים אמיר אוחנה כי "תוך 24 שעות אני ממנה מ"מ למנכ"ל משרד המשפטים".איילת שקד שנכחה באולם, הקשתה עליו עם שם: סיגל יעקובי?אוחנה לא מאשר: "ניסיון יפה"

בהמשך שיבח את הממשלה שמקדמת את חוק המצלמות הממשלתי נגד עמדת היועץ המשפטי לממשלה – וזכה למחיאות כפיים מהקהל.

צו מניע למינוי מנכ"ל משרד המשפטים. שקד: "אבסורד"
צו מניע למינוי מנכצילום: צו מניע למינוי מנכ

אוחנה מתח אף ביקורת על דברי השר לשעבר בני בגין שאמר כי לא יצביע ליכוד בבחירות הקרובות ואמר, "חברי הכנסת הצעירים שאני נמנה עליה זה לא דור הנסיכים, שמעתי אתמול נסיך שלא מתכוון להצביע ליכוד, אנחנו כבר לא מרכינים ראשנו בהכרת תודה לאליטות המשפטיות, לאליטות השמאליות, שהואילו בטובם לאפשר לנו לממש את דין הבוחר. לא. אנחנו מוכנים להתעמת, זה תחילתו של שינוי, לראשונה נפל דבר בישראל, הממשלה הצביע על חוק המצלמות- פעם הראשונה שהצביע על הצעת חוק ממשלתית נגד עמדת היועמ"ש"

כאמור אוחנה הפסיק את כהונת מנכ"לית משרד המשפטים אמי פלמור ולאחריה ניסה למנות את עו"ד אופיר כהן אך שופטי בג"צ הוציאו צו מניעה נגד המינוי

איילת שקד אמיר אוחנה משרד המשפטים