מבזקים
סרוגים

ואו: כך נפתחה שנת הלימודים של הנסיכים. צפו

שנת הלימודים החדשה נפתחה ההיום בבריטניה, גם הנסיך וויליאם וקייט מידלטון הגיעו ללוות את ילדיהם הנסיכים ג'ורג' ושרלוט ליום הראשון בבית הספר היוקרתי והם עשו את זה בהכי סטייל שיש- צפו בתיעוד

ה' אלול התשע"ט
ואו: כך נפתחה שנת הלימודים של הנסיכים. צפו
ואו: כך נפתחה שנת הלימודים של הנסיכים. צפו צילום: (צילום: מתוך אינסטגרם)

אחרי שהספקנו להתאושש מהחזרה ללימודים ולגנים, הבוקר (ה') נפתחה שנת הלימודים החדשה בבריטניה. התלמידים שהצליחו לגנוב את כל הפוקוס, היו כמובן הנסיכים ג'ורג' ושרלוט המתוקים.

ההורים המאושרים- הנסיך ווילאם וקייט מידלטון, לא פספסו את ההזדמנות ללוות את ילידיהם המתוקים ביום הראשון שלהם בבית הספר ועל הדרך להוסיף עוד כמה תמונות משפחתיות מתוקות לאוסף המרשים.

https://www.instagram.com/p/B2Bb_K0FDmT/

בתור הנסיכים של הממלכה הבריטית, ג'ורג' ושרלוט נרשמו לבית הספר היוקרתי Thomas's Battersea school, הנמצא בוונדסוורת' שבלונדון. כמה יוקרתי? כזה שעולה 18,915 אלף פאונד בשנה (כ-80 אלף בשקלים!) ומכיל כיתות גן ויסודי ביחד.

הנסיכה שרלוט שחגגה לאחרונה את יום הולדתה ה-4, זה יהיה היום הראשון בבית הספר היוקרתי ואילו עבור אחיה ג'ורג' זו תהיה כבר השנה השלישית.

מערכת סרוגות התקשתה להתרכז בנסיכים המתוקים, בגלל השמלה היפיפייה של האמא הנרגשת, קייט מידלטון ?

הלוק של קייט מידלטון ליום שמח שכזה:

https://www.instagram.com/p/B2Bny9Do6oJ/

https://www.instagram.com/p/B2Bjjd3HCy9/

הממלכה הבריטית פתיחת שנת הלימודים קייט מידלטון