לאחר הפרסום אמש (שני) בחדשות 13 כי נתניהו נזף בשר התקשורת לשעבר איוב קרא, בשיחה שהתקיימה ביניהם והוקלטה, מגיב קרא בתכנית העולם הבוקר: "כל האמצעים עומדים לרשותי ולרשות ראש הממשלה כדי לגלות מי המדליף – שאותו צריך לתלות בכיכר העיר כי זה דבר שלא ייעשה".
עוד הוסיף קרא: "הנקמנות הזו לא נמצאת באופי שלי ואם הייתי רוצה לנקום הייתי עושה זאת מזמן. יש לי את כל ההערכה והכבוד לנתניהו כראש ממשלה"
קרא על חשיפת הקלטות נתניהו: "פגיעה בתדמית שלי – אינני נקמן" • לריאיון המלא מתוך "העולם הבוקר" >> https://t.co/7fDANusRvm pic.twitter.com/OzGmK96O7y
— חדשות 13 (@newsisrael13) September 3, 2019
כאמור בהקלטות שפרסם סופי עובדיה אמש נשמע ראש הממשלה בנימין נתניהו כשהוא פועל להתערב בשוק התקשורת וזועם על מי ששימש באותה עת שר התקשורת, איוב קרא, בדבר הקרדיט שניתן לאיילת שקד על ההתערבות לטובת ערוץ 20 בעיתון דה- מרקר. קרא, מונה לתפקיד שר התקשורת לאחר שנתניהו אולץ בעקבות בג"צ לעזוב את תיק התקשורת בו החזיק, בשל תיקי 2000 ו4000 שם חשוד נתניהו בהתערבות לטובת אלוביץ' בחברת בזק תמורת סיקור אוהד באתר וואלה, ובניהול מו"מ עם מו"ל ידיעות אחרונות נוני מוזס.
בעקבות חשיפת הקלטות נתניהו: פניות ליועמ"ש לפתוח בחקירה • לכל התגובות על חשיפת ההקלטות בחדשות 13 >> https://t.co/h9qQCa7aBh pic.twitter.com/TVewvjwAfT
— חדשות 13 (@newsisrael13) September 2, 2019
השר צחי הנגבי אמר בתכנית 'העולם הבוקר' כי"כל המאזינים קיבלו דוגמה למחויבות הגדולה, ללהט של ראש הממשלה ולחתירתו להגן על ערוץ 20 כדי למנוע את סגירתו".
ואילו איילת שקד הגיבה אמש, "אכן פעלתי יחד עם שר התקשורת להציל את ערוץ 20, למדינת ישראל מגיעה תקשורת מגוונת עם שלל דעות, זה ערוץ חשוב שמשמיע קולות אחרים. כמו שגיוונתי את מערכת המשפט כך חשוב לגוון את התקשורת"
במחנה הדמוקרטי פנו ליועמ"ש שיבדוק את המידע לפיהם נתניהו ניסה להתערב בשוק התקשורת גם אחרי שעזב את המשרד.
מה דעתך בנושא?
4 תגובות
0 דיונים
איוב מדליף סדרתי
לא הצליח לך איוב קרא.
15:57 03.09.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יאיר
לכאורה..
13:12 03.09.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חנן
אנחנו לא מ פ ח ד י ם ואוהבים אותך ראש ממשלתינו היקר בזכותך אזרחי ישראל ישנים בשקט לא סופרים מה אומר פלג המפלג ולא מה אומרים התקשורת לרבות דרוקר...
אנחנו לא מ פ ח ד י ם ואוהבים אותך ראש ממשלתינו היקר בזכותך אזרחי ישראל ישנים בשקט לא סופרים מה אומר פלג המפלג ולא מה אומרים התקשורת לרבות דרוקר שזקוק לפסיכיאטר
המשך 10:31 03.09.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
א.ס
משתפן
09:12 03.09.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר