
מתכון לפבלובה
כשמדברים על קינוח מרשים לשבת מדברים על פבלובה- בסיס מרנג מתוק ואוורירי במילוי קצפת בפירות. כך תכינו את הקינוח האהוב בקלות שלב אחרי שלב
מצרכים:
150 גר' חלבון ביצה
100 גר' סוכר
100 גר' אבקת סוכר
קמצוץ מלח
1/2 קליפת ליים
1 כף מיץ ליים
למילוי:
קצפת מוכנה
פטל/ענבים/ או כל פרי אהוב אחר
הוראות הכנה:
1. בעזרת מעבד מזון או מיקסר, הקציפו חלבוני ביצים יחד עם מלח ומיץ ליים, עד שיתקשו.
2. לאחר שהם מתרככים, הוסיפו בהדרגה סוכר ואבקת סוכר. אל תפסיקו להקציף. לאחר מכן, הוסיפו את קליפת הליים.
3. כאשר המרנג מוכן, סדרו את הפבלובות. תוכלו ליצור פבלובה אחת או כמה קטנות. קחו חלק מהמרנג בעזרת כף וציירו מעגל על נייר האפייה, היעזרו בכף או בתרבד.

4. אפו בחום של 100-120ºC למשך כשעה אחת. הפבלובה אמורה להיות יבשה למגע.
5. כבו את התנור והשאירו בתוכו את הפבלובה בסביבות כשעה.
6. הוציאו מהתנור ומלאו בקצפת ובפירות אהובים כמו: פטל או ענבים.
שבת שלום!
======================
המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
מוי
למה בגרמים?מדובר על אפיה ביתית .
21:24 29.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר