פרשן חדשות 12 עמית סגל חוזר לשדר יחד עם עמיתו ירון דקל בתכנית 'דקלסגל' בכאן רשת ב'. שעברה השנה מגלי צה"ל לרשת ב'.
בתחילת יוני הודיע סגל על יציאה לחופשה מהגשת התכנית. והתכנית שודרה כמדי יום חמישי עם מגישים אורחים לצד ירון דקל שנותר לבד במערכה.
"נטלתי חופשה מ- 'דקלסגל' לצורכי התרעננות, בקרה ושיפור השירות", כתב אז סגל בחשבון הטוויטר שלו והסביר כי "בחירות כפולות והשילוב של חדשות בטלויזיה, טור בעיתון, רדיו וכמובן חיים זה כבר יותר מדי". זאת לאחר שהחל גם בכתיבה בידיעות אחרונות. סגל אף התייחס לשמועות בגינן, לכאורה, פרש ואמר כי "בניגוד לשמועות לא הצטרפתי לימין החדש", והוסיף בציניות כי "בעיקר במחאה על כך שלא הוצע לי.
סגל VS בן גביר: "דוקטור במדעי הרוח והצלצולים"
היום (רביעי) כאמור הודיע סגל בטוויטר על חזרתו לתכנית רגע לפני הבחירות.
התכנית דקלסגל התחילה בגלי צה"ל שעה שירון דקל שימש כמפקד התחנה, השנה עברה התכנית במפתיע לכאן רשת ב' בעקבות הכניסה של ירון דקל לכאן 11.
תגובות
מקדם את האג'נדות של בנט בחלקלקות עיתונאית ומבזה רבנים בלי בושה.
פרשן חשדות.... ר
וואי... יש לו כיפה על הראש הבה נתלהב מכל מוצא פיו. עיתונאי אינטרסנט כמו כולם.
אין אף ספר יהודי ברקע הכל ספרים מפוברקים כסגל אנו מאחלים לסג''ל שייאלץ להתפטר מתפקידו בקרוב. ש''ט