הפוליטיקאים בציונות הדתית משיבים אש, להתקפות החוזרות ונשנות נגד רבניה, לאחר שאיש השמאל הקיצוני ניצן הורוביץ השתלח ברב אלי סדן וברב שמואל אליהו. הרב פרץ: "המחנה הדמוקרטי ממשיכים לרדוף נגד כל מה שמריח מיהדות וממסורת ".
נגד מתקפת 'המחנה הדמוקרטי' אמר, "כל ניסיון לגרוף רווח פוליטי על ידי העמקת השסע ראוי לגינוי בכל תוקף ופשוט לא יעבוד. אנחנו נמשיך עם האמת שלנו – והיא שתנצח." על הרב אלי סדן אמר, "איש חזון, תלמיד חכם, חבר וחלוץ של הקמת המכינות. עולמו החינוכי בנה אלפי קצינים, לוחמים ובוגרים נאמנים למדינה.
ח"כ עידית סילמן בתגובה: "איש השמאל הקיצוני ניצן הורוביץ מדבר על הפניית תקציבים "מהכיס שלי ושלכם, מי שמקדם יומם וליל אג'נדה שכל מהותה היא להיכנס לכיסים של כולנו, להנדס את החברה לפי האג'דנה שלו ולחנך את ילדינו ע"פ ערכיו המסוכנים, עכשיו מנסה להטיף לנו.
ניצן הורוביץ היקר, הציונות הדתית אינה שק החבטות שלך. קל וחומר שלא הרב אלי סדן אשר עסוק יומם וליל בהכנת אלפי תלמידים להיות קציני ומפקדי צה"ל. דיי להסתה הזו! כי אנשים אחים אנחנו! חבל שעבור עוד כמה קולות אתם יורדים לרמה זו".
ברשימת ימינה אמרו על דברי ההסתה של "המחנה שקורא לעצמו דמוקרטי", כי "זמנכם עבר, ברק חובב הפדופילים סתיו שפיר שעשתה קריירה מליבוי שנאה והורביץ' שהוא סתם אחד שלא עשה כלום למען מדינת ישראל פצחו בקמפיין שקרי בהסתה חמורה נגד הצינות הדתית. זן נכחד של ישראלים עם שנאה עצמית שמחפשים כותרות ומפיצים שקרים והסתה".
מה דעתך בנושא?
23 תגובות
4 דיונים
הומו מכניס את איבר ההולדה שלו איפה שיוצא הזרע בתחת של החבר איפה שיוצא הצואה, זה יצור שאפשר לדבר איתו על מוסר? הרי זה מה שעשו בסדום.... צריך מוהר אויר
07:38 28.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
המיואש
ולא של אף אחד ממפלגת שרץ מרצ ואם אם לא תתחילו להילחם בהם כמו נגד המפלגות הערביות באמת תהפכו לשר חבטות אין הבדל מהותי ביניהם לבין חנין זועבי
15:27 27.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רק לידע
לידע כללי
15:09 27.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שקר גס
הוא אמנם הודה שיש לו פנטזיות והוא נמשך לגברים ולא היה מתנגד לבחוש בשוקו, אבל הוא גיבור וכובש את יצרו!!
18:44 27.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ליתר דיוק
ליתר דיוק
15:04 27.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אחד
.
15:03 27.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עמיר
אולי. אבל לא כמו ליצמן שהוא ממש חובב פדופיליות והסתבך בפלילים כדי לעזור לאחת כזאת
13:26 27.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מרחרח
האמירה והקישור בין חוש הריח לבין הסטיה המשיחית חרדלית תמוהה. אין בכם שום דבר יהודי. אתם אנטי יהודים, סוג של איסיים, סיקריקין וסתם טמבלים. צריך לאסור עליכם...
האמירה והקישור בין חוש הריח לבין הסטיה המשיחית חרדלית תמוהה. אין בכם שום דבר יהודי. אתם אנטי יהודים, סוג של איסיים, סיקריקין וסתם טמבלים. צריך לאסור עליכם את העליה לתורה ואפילו את הכניסה לבתי הכנסת.
המשך 13:19 27.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
הומו מכניס את איבר ההולדה שלו איפה שיוצא הזרע בתחת של החבר איפה שיוצא הצואה, זה יצור שאפשר לדבר איתו על מוסר? הרי זה מה שעשו בסדום.... צריך מוהר אויר
07:39 28.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יובל
הדתית ? אני הייתי מתבייש ששקרן תכמן ומשתמט שכזה ייצג אותי.
13:10 27.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בנימין
השמאל =שקרנים פתולגיים
15:08 27.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוני
יאללה....הציונות הדתית מפנימה שככול שהם מנסים להתחבר לחילונים..כך שונאים אותם יותר.היגיע זמן ליצור חבירה בין הציונות הדתית לשס וג'...יחד יגרפו 30 מנדטים.
13:05 27.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שמעון
ניצן חבל עליך הג'נג'ית מובילה אותך באף. תחזור להיות שפוי וכתבTV ושדר בגל"צ.
13:00 27.08.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר