לפני זמן קצר בכביש 89 סמוך לצומת עין זיתים אירעה תאונת דרכים קשה במעורבות שני כלי רכב.
כתוצאה מהתאונה נפגעו 12 נוסעים משני כלי הרכב, פצוע אחד נפגע באורח קשה מאוד ומפונה במסוק לבי"ח רמב"ם בחיפה. 10 נוסעים נפגעו באורח קל ובינוני ומפונים לבי"ח זיו בצפת.
נסיבות התאונה טרם ברורות, בוחני תאונות דרכים בדרכם למקום. קטע הכביש חסום עקב התאונה ושוטרים מכווינים את התנועה במקום.
חובש רפואת חרום במד"א אהרון פישר סיפר: "כשהגענו ראינו שני כלי רכב מעוכים על הכביש, אחד מהם רכב מסחרי שהסיע 9 נוסעים ורכב פרטי עם שני נוסעים, ברכב הפרטי במושב שליד הנהג ישב נער כבן 17 מעורפל הכרה, הוא סבל מחבלה רב מערכתית. מחוץ לרכבים שכבו מספר פצועים וחלקם התהלכו ובמקום הייתה המולה. ביצענו מיון ראשוני לנפגעים, בנוסף לנער שנפצע קשה, 11 נוסעים נוספים סבלו מחבלות קלות והיו בהכרה מלאה, הענקנו להם טיפול רפואי ראשוני בשטח, את הנער העברנו למסוק מד"א שנחת בסמוך ופינה אותו לבית חולים ואת שאר הפצועים פינינו באמבולנסים לבית חולים כשמצבם קל".
שמואל סעדון חובש באיחוד הצלה מדווח מהזירה: "הענקנו סיוע ראשוני בזירת התאונה לפצוע בינוני עד קשה כבן 50 שחולץ מהרכב ע"י צוותי כיבוי, לפצוע בינוני כבן 40, ולתשעה נפגעים קל וקל עד בינוני. מדובר בתאונה עם מעורבות רכב פרטי ורכב משפחתי".
תגובות
הפסקת תאונות אנחנו מחוייבים לרגיעה
כיפה סרוגה מטמאים את עם ישראל בשחיתות ושפלות ממליצים בחום להמליך שוחד מרמה והפרת אמונים בחסות מתנחלים על בני ישראל עם קרובו.
המקובלים: המטמא את פיו נגד הסרוגים מקצר חייו אם ע''י תאונה, אם ע''י מחלה איומה
תפסיקו תאונות דרכים אנחנו מפחדים
המצב בארץ נוראי נהגים כאן נוהגים בלי סבלנות, כל יום שומעים על תאונות זה מזעזע חייבים להתחיל להכניס בכל הרכבים מערכות חירום כמו שיש של הכפתור במידה ויש תאונה חס וחלילה ישר מקבלים מענה מהיר