ניב אוליאל, בנו של המוזיקאי חיים אוליאל, הוא הגבר שנמצא היום (חמישי) ללא רוח חיים בדירתו במושב נווה ימין שבשרון. יחד עם אוליאל בן ה-33 נמצאה נטלי אלקריף (35), גם היא ללא רוח חיים.

במשטרה ציינו כי נכון לעכשיו אין חשד לפלילים, וההערכה כרגע היא שהשניים מתו כתוצאה משימוש-יתר בסמים ואלכוהול.

בשיחה עם ynet אמר אוליאל כי "זה הכי כואב בעולם, אין כאב כזה. בן שנפטר, ולא משנה מהן הסיבות, זה הכאב הכי גדול בעולם, וזה ילווה אותנו כל החיים". אוליאל סיפר כי ניב נהג להופיע ולנגן יחד איתו. "הצער גדול", אמר.

בשעה 06:01 בבוקר, התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב ירקון על גבר ואישה מחוסרי הכרה בקרוואן במושב ימין בשרון. חובשים ופראמדיקים של מד"א דיווחו על גבר ואישה בשנות ה- 30 ללא סימני חיים וקבעו את מותם.

פראמדיקית מד"א ערין כבהא סיפרה: "כשהגענו למקום הובילו אותנו לדירה. ראינו גבר ואישה בשנות ה 30 מחוסרי הכרה. ביצענו בדיקות רפואיות, הם היו ללא סימני חיים ולצערנו לא נותר לנו אלא לקבוע את מותם".