חדשות המגזר

שקד בבית משפחת שורק: "הרצח טלטל את כולנו"

יו"ר הימין המאוחד ביקרה בבית משפחת שורק והספידה את דביר הי"ד שנרצח בפיגוע: "הרצח הנורא שלו טלטל את כולנו, ונגע בכל עם ישראל. הרוצחים המתועבים רצו לשבור את רוחנו - לא ניתן לזה לקרות"

שקד בבית משפחת שורק: "הרצח טלטל את כולנו"
צילום: דביר שורק הי"ד (צילום: באדיבות המשפחה)

שלושה ימים לאחר הרצח של דביר שורק הי"ד בפיגוע בגוש עציון, יו"ר הימין המאוחד איילת שקד הגיעה היום (ראשון) לניחום אבלים בבית משפחת שורק שבעופרה. במהלך ביקורה שוחחה עם המשפחה וקראה להמשיך לפעול נגד הטרור.

"דביר היה נער מדהים, שסימל את המשותף בינינו ולא את המפריד. הרצח הנורא שלו טלטל את כולנו, ונגע בכל עם ישראל" אמרה שקד לבני המשפחה שישבו שבעה. "הרוצחים המתועבים שלקחו אותו מאיתנו רוצים לשבור את רוחנו, ולהכניע את קיומנו בארץ ישראל באמצעות הטרור. לא ניתן לזה לקרות״.

עוד התייחסה למתיחות בהר הבית, ואמרה כי "מדינה ריבונית צריכה לאפשר ליהודים לעלות להר הבית, במיוחד ביום כזה. כשנכנעים לטרור, הטרור מנצח".

תגובות

8
6
משה
11.08.19

מנהיגה שמכבדת! כמה שמחים שאת מנהיגה אותנו

1
כ"ש משר משפטים.
11.08.19

ציפייה מהמחוקק עונש מרתיע,ללא קיבעון50שנה רק גירוש משפחת רוצח לאומני=צו השעה. חובה על הנהגה להגן על כלל אזרחיה.זו גם זכות. לא עונש מוות פופוליסטי , ולא קיבעון הריסת בית ,לא רק חילוט רכוש/קנס וכיוב. אק גירוש ופיזור משפחת הרוצח שמוכח שהוא לאומני. לא פלילי. ופירסום רבתי לגירוש , למען יישמעו וייראו. זה יירתיע את הרוצח הבא. מה שלכאורה אכזרי ולא צודק , הוא העונש הכי רחמני והכי צודק . כי: הוא אפקטיבי ומונע רציחות ומעגל דמים ועונשים נוספים עתידי לטווח ארוך . וברור שרצף רצח לאומני עי אותה אוכלוסיה מוגדרת כלפי יהודים ושזה בכלל כלפי מדינת היהודים, שזה בא מתוך עידוד סביבתי: הנהגתם הדתית. שכנים.בני משפחתם . עשירים. ובעלי זרוע . בצדק הפרקליטות יודעת להגדיר עידוד סביבתי. דייי. לצאת מהקיבעון. כי הגיע הזמן. דם כל אדם אינו הפקר. באחדותינו ננוחם.

2
זה רק לפני הבחירות
11.08.19

היא לא תיספור אותך דקה אחרי הבחירות על הצום והחיזור והריצה לכל ראיון ולכל עיתון -הכל זה בשביל לקושש קולות דקה אחרי הבחירות אתה לא תעניין אותה כמו שאיתמר בן גביר לא מעניין אותה היא תאבת שלטון ושררה וללא כל מעצורים היא תדרוס כל מי שיפריע לה המקמנות דלה היא אינסופית לנתניהו ולליכוד

5
רווית כהן
11.08.19

דם יהודי לא הפקר לטלטול צריכה להיות תגובה הולמת. מספיק לתת למחבלים מתועבים יחס של מלכים בבתי הכלא.... לאדם שנטל חיים של אדם חף מפשע בזדון מגיע יחס בהתאם. דם יהודי לא הפקר

4
מירו
11.08.19

מערך הכשרות לוקה בחולאים רבים לצערנו הרב נושא הכשרות נשמט מידי הרבנות ברגע שנתנה אפשרות על ידי הרבנות לכשרות של הרב אפרתי. בראשות שבתאי מרקוביץ שהם מנהלים עסק מסחרי לכל דבר וענין כל רשתות השיווק כל הכשרות היא של הרב אפרתי אז איפה פה הרבנות ? הכל פקציה תשלם תקבל מה אתה רוצה