חדשות חרדים

ש"ס משיקה קמפיין בחירות: "נתמוך גם הפעם בנתניהו"

ש"ס השיקה את קמפיין הבחירות כשהיו"ר אריה דרעי התחייב לתמוך גם הפעם בראש הממשלה: "ש"ס היא המזוזה של הליכוד. אמרנו לכל אורך הדרך שנתמוך בנתניהו- וכך נעשה גם הפעם". עוד תקף את ליברמן: "הוביל לבחירות מיותרות"

ש"ס משיקה קמפיין בחירות: "נתמוך גם הפעם בנתניהו"
צילום: (צילום: מרים אלסטר/ פלאש90)

מפלגת ש"ס השיקה היום (שני) את קמפיין הבחירות לכנסת ה-22 תחת הסיסמה "הכח החברתי בממשלה". בדבריו יו"ר המפלגה אריה דרעי הבהיר כי יתמוך גם הפעם בראש הממשלה בנימין נתניהו וימליץ עליו להרכבת הממשלה.

WhatsApp Video 2019-07-22 at 13.49.26
WhatsApp Video 2019-07-22 at 13.49.26| צילום: (צילום: דוברות ש"ס)

"ש"ס היא המזוזה של הליכוד. אנחנו לא מזגזגים, לא מחפשים גימיקים ולא חיבורים. אנחנו יציבים וקיימים קרוב ל-40 שנה. לא לחינם העיתונאים מתלוננים שאצלנו משעמם מאוד" אמר דרעי. ""ברור לכל אחד שמי שמצביע ש"ס מקבל את נתניהו ומקבל חברי כנסת חברתיים. הוא מקבל תנועה שלמה, לא איזה איחוד מפלגות. אמרנו לכל אורך הדרך שנתמוך בראש הממשלה נתניהו- וכך נעשה גם הפעם. גם בבחירות הקרובות נתמוך בנתניהו ונמליץ לנשיא שהוא יקים את הממשלה".

עוד תקף את אביגדור ליברמן על התנגדותו להצטרף לקואליציה וההובלה לפיזור הכנסת. "הבחירות הללו מיותרות. היינו צריכים להיות עכשיו בעיצומה של עשייה ופעילות אחרי ההישג הגדול שהבאנו" טען. "רוב הציבור אמר 'כן לממשלה בראשות נתניהו', אך לצערנו המדינה נכנסה לסחרור. לא אכנס לסיבות, אבל כולם יודעים שהממשלה לא קמה בגלל שישראל ביתנו חזרו בהם ולא רצו ממשלה בראשות נתניהו. אין סיבה אחרת". עוד ציין כי "ליברמן 30 שנה שיתף פעולה עם החרדים ולא פגע מעולם בציבור החרדי. מילה שלו זה רק מילה בלבד. הוא כרגע במצוקה בגלל הסקרים והחליט להיכנס בחרדים. לא נעזור לו בהסתה״.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

6 תגובות
3
מושחתים
22.07.19

מושחתים תומכים במושחתים כנגד דעת תורה

הצטרפו אלינו