על רקע מחאת יוצאי אתיופיה, לפנות בוקר (חמישי) נזרקו, על ידי מפגינים, בקבוקי תבערה לעבר נקודת המשטרה בבאר יעקב, ללא נפגעים. כוחות המשטרה עצרו שני קטינים בחשד למעורבותם באירוע, כשבסמוך נמצא מסתור של בקבוקי תבערה נוספים וחומר דליק.

WhatsApp Video 2019-07-04 at 11.20.23| צילום: תיעוד: השלכת בקבוקי תבערה בתחנת המשטרה בבאר יעקב צילום: דוברות המשטרה)
על פי המשטרה, במהלך המעצר ניסו כעשרים מתפרעים למנוע את מעצרם של החשודים והם נהדפו על ידי כוחות המשטרה. שבע עשר חשודים נלקחו לחקירה בתחנת המשטרה ברמלה והיום הם יובאו לדיון בעניינם בבימ"ש השלום בראשל"צ.

משטרת ישראל מסרה כי היא "לא תאפשר פגיעה במתקנים משטרתיים ותפעל בנחישות כנגד המתפרעים".
תגובות
איבדו את אהדת הציבור. נהפכו למחבלים. מפגעים בכוחות הביטחון. לא יאומן שמי שטוענים שהם עדה שקטה והגונה - כך נוהגים. גם כעס וכאב לא נותנים רשיון להשתוללות ולהצתת תחנות משטרה וכלי רכב שייתכן ויהיו בהם גם אנשים שייפגעו. לא נורמלי. יש להפעיל יד קשה. צריך לשקול גירוש או הריסת בתים, כמו למחבלעם ערבים. מחבל הוא מחבל.