יו"ר ישראל ביתנו, ח"כ אביגדור ליברמן, תקף הבוקר (רביעי) את הדיווחים על המהלכים לביטול הבחירות החוזרות והכחשותיהם על ידי הליכוד וכחול לבן. בדבריו הביע ביקורת על ראש הממשלה בנימין נתניהו, אשר לדבריו "מנסה להחזיק בשלטון בכל מחיר"

"הדבר היחיד שמנחה את נתניהו הם סקרים, וברור שבממצאים שהוצגו לו על ידי סוקרים השבוע בלט הרצון של אזרחי מדינת ישראל שתקום ממשלה לאומית רחבה" טען בפייסבוק. "הכותרות של היום הן לא יותר מאשר משחק האשמות בין הליכוד לכחול לבן, ללא שום כוונה אמיתית".

"לנתניהו, שפעמיים פיזר את הכנסת בתוך חצי שנה (ב-28 בדצמבר 2018 וב-30 במאי 2019), אין שום בעיה להקים ממשלה בתמיכת השמאל (אבי גבאי) או בתמיכת המפלגות הערביות מבחוץ. לכן, המסקנה היחידה היא שיש פה ניסיון להחזיק בשלטון בכל מחיר ותו לא" הוסיף ותקף. "רק ישראל ביתנו חזקה תוכל לכפות על שתי המפלגות הנ"ל להקים ממשלת חירום לאומית רחבה, ולא תאפשר לכל אחת מהן בנפרד להקים ממשלה צרה – ממשלת הלכה עם החרדים, סמוטריץ' ובן גביר, או ממשלת הלכה עם החרדים ומפלגות השמאל".