שכן של הילדה שנאנסה שלח זר פרחים לקטוסה
מכרו של מחמוד קטוסה, שהואשם באונס הילדה בת ה- 7 באיזור בנימין- המתגורר ביישוב בו מתגוררת הילדה שנאנסה, שיגר למשפחתו של קטוסה זר פרחים ובירך אותו על שחרורו: "מקווים שהתוקף האמיתי יתפס"

אונס בת ה- 7 בבנימין.
מחמוד קטוסה, הערבי שהואשם באונס הילדה בבנימין ושוחרר לאחר שכתב האישום נגדו בוטל, קיבל הרבה ברכות ממכריו ומחבריו לכפר, אך יוצאת דופן הייתה מחווה שנעשתה לקטוסה דווקא מאחד ממכריו היהודים המתגורר ביישוב בו מתגוררת הילדה שנאנסה.
היהודי העניק לקטוסה זר פרחים עליו כתב: "משפחת קטוסה היקרה. המשיכו להיות אנשים טובים כפי שאתם. אנחנו שמחים בשחרור של מחמוד. הוא איש טוב וישר".
על פי הדיווח של אלישע בן קימון באתר ynet, בנוסף למשלוח הפרחים האיש אף הגיע לכניסה לכפר יחד עם בני משפחתו וחבריו בכדי לתמוך בקטוסה. הוא ניסה להיכנס לכפר אך בגלל העומס הרב שהיה בכניסה לא הצליח להגיע עד לבית, ושלח את הפרחים והבלונים עם קרוב משפחתו של קטוסה. "מהרגע הראשון ידענו שמחמוד לא ביצע את המעשה הנורא". אמר.
עוד הוא סיפר כי "במשך כל ימי החקירה, עוד לפני שהסיפור פורסם, הגענו לבית המשפט יחד עם חברים נוספים וניסינו להבין מה הסיפור ולזעוק את חפותו של מחמוד. אנחנו מברכים את הרשויות על כך שלמרות הביקורות החליטו לעשות את המעשה הנכון ולהודיע על ביטול כתב האישום. אנחנו מקווים ומתפללים שהתוקף האמיתי של הילדה יתפס במהרה וימוצה איתו הדין".