הרב שלמה בנימיני, ראש הישיבה בשדרות שספגה אמש (חמישי) פגיעה ישירה של טיל שנורה מעזה לעבר ישראל, שחזר את הרגעים שקדמו לנפילת הטיל ואמר כי ללא ספק מדובר בנס.
בשיחה לחדשות 12 Online, אמר הרב בנימיני: "קרה נס, הרקטה פגעה שישה מטרים משלושת התלמידים שהיו בישיבה". ראש הישיבה סיפר כי "עשר דקות לפני כן היו 15 תלמידים בתפילת ערבית". הרב בנימיני סיפר כי בזמן פגיעת הרקטה למדו התלמידים את פרק כ"ג בתהילים, בו נכתב: "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע כי אתה עמדי שבטך ומשענתך המה ינחמוני".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
תלמיד הישיבה שלום כחלון סיפר: "ישבנו ודיברנו ואז היה 'צבע אדום', ואז היה פיצוץ אדיר. באותו רגע שנשכבנו על הרצפה אמרתי לעצמי בלב: 'שמע ישראל, ה' אלוקינו, ה' אחד' – זו האמונה שלי, שזה מה שיציל אותי מהמקום הזה. שנייה אחרי הפיצוץ ראיתי הרבה ניצוצות, אורות, הבזקים, קצת עשן. הישיבה עשתה טוב שהיא מיגנה את המקום ממש טוב. אם זה היה קורה כמה מטרים הצידה, לא יודע אם הייתי עומד פה".

מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
נס גדול
בזכות הישיבה בשדרות והאברכים האמיצים שמגינים בגופם על הגבול, יכולים 250000 איש ואישה לצעוד במיצעד הגאווה בתל אביב ללא חשש! רה תודות@
16:00 14.06.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
טליה
זכות התורה עמדה לזכות ולהצלה
14:56 14.06.2019שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר